Tänään kävin aamusta viemässä haudoille kynttilät. Eipä ollut kukaan muu muistanut vaaripuolen syntymäjuhlan satavuotispäivää, sillä haudalla ei ollut yhtään kynttilää. Kävin sitten toisen kynttilän viemässä isomummopuolen haudalle, eli täällä "kylässä" on kaksi hautaa, joille kynttilä viedä.  Muutamilla haudoilla näkyi palavan kynttilöitä ja tuli ihan jouluinen fiilis, kun käveli haudoilta autolle. Aattona tuleekin sitten vietyä parille toiselle hautausmaalle neljä kynttilää.

Kävin myöskin palauttamassa kirjaston luukkuun sen Tuija Lehtisen kirjan, eipä ole joulun aikaan harmina yhtään kirjaston kirjaa. Lopuksi kävin vielä kylällä kaupassa. Nyt vihdoinkin sain ostettua joulukarkit, velipojille isot paketit toffifeetä

Ne on tuollaiset joulupukkikuvalliset isot rasiat, maksoivat k-kaupassa reilu 5 euroa, joka on kyllä mielestäni kallista, mutta ei ollut niitä pieniäkään rasioita, joten ostettavahan ne oli. Porukoille ostin sitten budabest-karkkeja

Meidän äityli tykkää tästä suklaasta, siksipä näitä ostinkin

Itselleni ostin joulupyhiksi vihreitä kuulia

 nami nami

 

Nää on vaan Niin hyviä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slurps! Ostin mä myöskin yhden konvehtirasian, mutta se ei säästy jouluun, se on jo auki ja puoliksi syöty, hyi mua!!!!!!!!

Tänään en ostanut yhtään jouluruokia. Söin viime viikolla porkkana-lanttu-maksalaatikot ja rosollin. Se sai piisata mun jouluruokia. Saarioisten porkkanalaatikko oli ihan hirveetä! Ihan ku ois porkkanat ja riisit olleet raakoja, sellaista kauheeta raemössöä  En suosittele kyllä ostamaan!

Tällainen 400g:n paketti.

Tulipa tänään postissa nivaska joulukortteja ja myöskin isältä kirje ja kirjeen mukana tuli 100 euroa rahaa!!!! Ihme ja kumma!

Harvemmin sitä näkee livenä 100 euron seteliä ja nyt mulla on jonkin aikaa sellainen pussissa No, se raha menee auton katsastukseen, niin ei tarvitse tililtä ottaa säästöjä. Postin mukana tuli myös Gummerruksesta nyt se heidän lupaama kirjapaketti. Googlen kautta kun eksyin yksille sivuille, jossa luin kommentin, että kun facebookissa laittaa Gummerruksen sivuille, että tykkää ja jättää sinne yhteystiedot, niin sieltä lähetetään yhden miehen esikoiskirja: Turkka Hautala: Salo

Tällainen kirja sieltä tuli, aika paksu opus, eli ihan kiitettävästi taas luettavaa

Mulle on sillai, että kun saan, tai ostan itselleni uuden kirjan, niin se pitää olla pöydällä näkysällä pitkän aikaa, että saan sitä aina välillä hypistellä käsissäni ja pohtia, että milloin aloitan sen lukemisen Nytkin on sivukirjapöydällä jo kaksi opusta, ne jotka muutama viikko sitten ostin kirjakaupasta reilulla 11 eurolla.

Tänään tuli sähköpostiin bookplussasta kirje, että heillä on alkanut talviale. Kävin sitten vikuileen kirjojen hintoja ja hetihän mä iskin siellä silmäni kolmeen opukseen, jotka olivat vain 1,95 euroa kappale ja ne ol Marja Orkoman Muuttolintu-sarjan kolme opusta

 Muuttolintu palaa kotiin

 Muuttolinnun kuuma kesä

 Muuttolinnun pesäpuu.

Tämä kuva sentään oli vähän isompi. Siis nämä kirjat haluisin...... Niin se vaan on, että mikään ei ole minulle tarpeeksi. Kun halvalla saa, ni se pitäs saada heti.