http://kevatkukkanen.vuodatus.net/blog/category/muokattu+arvonta%2C+lis%C3%A4kysymys

Tässäpä taas muistutusta arvonnasta. Osallistumisaikaa on vielä 20.11.2010 saakka. Käyppäs vastaamassa kyselyyn

Eipä täällä ihmeempiä ole tapahtunut. Eilen illalla sain vanhemman velipoijan vieraakseni hetkeksi aikaa, hänen vaimonsa toi hänet luokseni. Molemmat veljet kun läksi sitten eilen etelään töihin. Nuorempi veli on siellä käynyt jo muutaman vuoden töissä, mutta tämä vanhempi velipoika läksi nyt ekaa kertaa reissuhommiin. Mahtaa olla aika outoa nukkua yöt ilman vaimoa hih hih No, oikeesti mua säälittää, ku velipoijat joutuu etelään saakka lähteen töihin, mutta nuorenahan sitä vielä jaksaa reissata.

Mä vaan odotan ajan kulumista, kahden viikon päästä kun olen tähän aikaan siellä työklinikalla väsäämässä työkokeilusopimusta. Himppusen jo alkaa jänskättään tuleva reissu, ei pitäs liikaa sitä vielä ajatella.

Äänikin on palannut jo takaisin. Eilen oli kirjoittajaseuran kokoontuminen kirjastolla ja ihan hyvin sain luettua tarinani siellä ja sitten vielä siitä kirjoittamisopuksesta sen seuraavan kerran aiheen. Joulukuun 5. päivän aiheita ovat: Kouluvaikeudet, kuinka opin lukemaan, kerro sedästä, autoon liittyvä huvittava/outo juttu, kerro varastosta tai kertomus makeasta elämästä. Kovasti toivon, että nyt saan sitten jonkunlaisen tarinan koottua kasaan joulukuun kerraksi, kun eilen mukanani oli omasta arkistosta otettu tarina. Hyvin sekin kelpasi siellä Sen tarinan nimi oli Ystävä ja kerroin siinä seikkaperäisesti koirasta, mutta koko tarinassa en maininnut sanaa koira ja muutamat luulivatkin tarinan alussa, että olin kirjoittanut sen jostakin pojasta hih hih