Joops, taas hereillä näin kummalliseen aikaan! Pöh ja höh, mutta minkäs teet, kun unet loppuivat kesken. Ja niinkun illalla ajattelin, että tänään nukun het myöhään.

No, eilen meni siellä sairaalareissulla peräti neljä tuntia! Verikoe meni ihan jees, vähä vaan nippas. En kyllä katsonut, kun verta vuodatettiin Lääkäriaika mulla oli 14.20, mutta olin siellä jo ennen yhtä odottamassa, kun ajattelin, että labrassa ois ruuhkaa yhden aikaan, ni menin labraan jo puoli yhdeltä. No, siis lekuriin pääsyä sain sit odottaa kolmeen saakka. No se partaheppu lähetti mut sitten keuhkokuvaan ja sit taas piti odottaa lekurin vastaanotolle pääsyä. No partaheppu vaan sanoi, että ei hän kuvissa mitään ihmeellistä näe, mutta että otetaan vielä nieluviljely ja sit soittoaika huomiselle. (Mittas hän kuumeen, ei ollut, katsoi korvat, ei mitään, kurkussa ei mitään, limakalvot tarkasti, paksut näkyi olevan, keuhkoja kuunteli, kai jotain kuului). Soittoajan sain toiselle lääkärille ja vasta iltaseiskalta soittaa tää lääkäri, siis ihmeen myöhään! Sain mä mukaani Codesan-yskänlääkekuurilapun, kun sitä vartavasten pyysin. Sit nieluviljelyoton jälkeen pääsin lähteen apteekin kautta kotiin  ja koko reissulla meni siis neljä tuntia.

Saa nähdä, tuoko tänään posti jo mukanaan mulle sen Sinkkuelämää2-leffan. Perjantaina se oli jo postitettu, kun tuli cdon.comista meili. Voi että, ku tulis tänään, se piristäis mua niin kovin! Vaikka mulla on dvd-leffoja ja joitakin sarjoja tuollainen muovilaatikollinen(pyörät alla), niin ei siellä kuitenkaan ole sellaista, jota kiinnostis katsoa, vaikken ole leffoja aikoihin katsellut. En ole edes katsonut fin-tv.comistakaan leffoja aikoihin. Eilen katsoin kylläkin yhden dokumentin sieltä. Nyt en nimee muista, joku Miehet.... Siin miehet olivat saunassa ja puhuivat henkeviä, siis monissa erilaisissa saunoissa eri puolella Suomea. Se oli kyllä hyvä dokumentti ja annoin sille täydet pojot