Tänään tuli vihdoin kuntoutusrahapäätös, joka on myönteinen. Sain 40 vuorokautta työkokeilua. Hitsi, sehän on kaks kuukautta, siis 8 viikkoa!!!!! No, sehän riippuu, että kuinka monta vuorokautta joudun olemaan siellä työklinikalla.

Soitin työkkäriin asiasta ja sain uuden soittoajan joulukuulle, mutta että pitää ilmoittaa siitä työklinikan jutusta, ku se tulee.

Soitin työklinikalle ja sieltä sanottiin, että mun papruihin oli laitettu kysymysmerkkinä 15.11. No mä sanoin, että mulle se on himpun liian aikaisin, kun en tiedä, milloin tulee toimeentulotuki tilille. Mulla kun ei ole bensarahaa ennen sitä. tilillä on nyt enää 14 euroa, sillä ei paljoo Jyväskylään huristella Työmarkkinatuenkin saan vasta joskus 19. päivä.

 Vähä huikeeta, ku tajusin, etten voi ostella joululahjojakaan, kun ei ole ylimääräistä rahaa. Se raha, jota olen säästänyt, menee auton katsastukseen. Tulee aika köyhä joulu, kun en saa ees veronpalautuksia, vaan keväällä maksoin reilu kakssataa takasin. Vähänkö vituttavaa. Pienistä tuloista viedään vielä vähätkin. PASKA, PASKA, PASKA!!!!!!!!!!!!!!