Kävin taas tänään olemassa lapsienvahtina naapuritalossa. Oli ihanaa nähdä pikkuveli, sekä veljenpoijat Mä olen aina niin onnellinen, kun saan viettää heidän kanssaan aikaa. Pikkuvelikin on mulle niin rakas, kun olen häntä hoitanut yhden vuoden, kun hän oli vasta kuusi vuotias ja vanhempi veli oli eka luokalla. Voi, että mä muistelen kaiholla sitä vuotta. Sain laittaa vanhemman poijan aamulla kouluun, kun vanhemmat olivat lähteneet jo töihin. Monesti aloin aamusella joko leipoa, tai tehdä ruoaksi lasagnea, johon tein kastikkeet alusta saakka itse. Muutamat kerrat tein kalapulliakin itse. Sit päivällä olimme pikkuveljen kanssa pihalla lumitöissä, sinätalvena olikin mahdottoman isot lumikinokset, ja odottelimme velipoikaa koulusta. Välistä pidin esikoulua pikkuveljelle, olin askarrellut hänelle sellasen pienen tehtävävihkosen, josta aina muutama tehtävä tehtiin kerrallaan. Voi sitä aikaa, olin silloin 18 vuotias, eikä minulla ollut muuta työtä, olin keväällä valmistunut ammattiini, enkä heti saanut töitä, joten porukat palkkasivat minut lapsenvahdiksi, eikä pikkuveljeä tarvinnut viedä enää hoitopaikkaan. Muistan, kun keväällä aloitin sitten autokoulun, niin sain palkaksi kuukausien työstä 900 markkaa, tuosta noin vain pyytämättä. Olin kyllä ällikällä lyöty silloin

Tuli ihan tippa linssiin, kun tuota aikaa muistelin. Voi voi ja lämmin leipä.

Katsoin tänään muuten kauppareissun jälkeen pitkästä aikaa pieni suklaapuoti-leffan ja tottapa sitä katsoessa piti olla suklaata, mulla oli pätkis-pussi vieressä ja napsinpa myös appelsiinisuklaakeksejä. Mulla oli oikein herkkupäivä tänään. En ole vielä keittoa(linssi-soijarouhe) syönyt, ei vaan tee mieli. Sen leffan jälkeen söin muutamat kylmät nakit sinapin kera. Viikolla tein lihakastiketta pitkän pitkästä aikaa, haudutin sitä uunissa ainakin kaksi tuntia. Olen yrittänyt olla tällä viikolla oikein lihakuurilla, että saisin tulevaan verikokeeseen nostettua hemoglobiinia. Pitää käydä sen Jyväskyläreissun jälkeen siellä sairaalalla verikoeessa.

Huomenna yritän lähteä aamusta lenkille, oli ilma sitten millainen hyvänsä. Olen tässä jo tarpeeksi laiskotellut sairastelun jälkeen. Pitää yrittää tsempata. Mutta nyt jatkan nettimatkaan. Heippa rakas blogini!