Ihanaa olla omassa kotona, tulin tuossa puoli seiskalta nyt iltasella. Olen ihan puhki poikki väsynyt tuosta autolla ajamisesta ja muutenkin. Oli niin voimia kuluttava reissu. Hyvä, että se on nyt takana. Eipä sieltä Jyväskylän reissulta paljoo jäänyt shoppailumuistoa. Veljenpojille löysin sentään joululahjoiksi pehmohahmot. En ehtinyt perehtyä ostamaan sitä blogin palkintojuttua, oli liian pikainen kaupassakäynti eilen. Yritän ehtiä nyt loppuviikosta etsimään sitä palkintoa. Anteeksi Minttu, että joudut odottamaan pakettiasi. Yritän saada sen matkaan tällä viikolla vielä, että saisit sen alkuviikosta.

Eipä ole tullut minulle sitä jouluvaihtopakettia. Saa nähdä, tuleeko ollenkaan. No, onhan tässä vielä viikko määräaikaan, jolloin ne piti olla postitettuna viimeistään.

Ihanaa reissussa oli se, että pääsin ekaa kertaa kutomaan poppanaa kangaspuilla ja sain sen tänään valmiiksi, tai siis ne hapsujen solmut on tehtävä. Laitan tänne kuvan siitä poppanasta, kun ehdin. Tänään en ala enää sitä värkkäileen, vaan lähden odottamaan unimasaa. Hyvää yötä