No niin, nyt alkaa oleen tän päivän ohjelma aika hyvin tiedossa. Kympiltä sossuun selvittään manijuttuja, yhden jälkeen labraan verikokeeseen ja sieltä sitten lääkärin vastaanotolle. Sain sentään vähän ääntä, että terveyskeskuksen muija sai mun puheestani selvää. Että mua jänskättää toi verikoe, mä kun en tykkää piikeistä yhtään. Siitä on aikaa, kun olen viimeksi joutunut verikokeeseen, pelottaa vallan!!!! Terkkaritäti sanoi, että nyt on liikkeellä flunssaa, joka voi kestää viisikin viikkoa!!!! Ja mulla kun on mennyt vasta reilu viikko ja vain tällä yskällä, kurkkukivulla ja äänen menetyksellä ja nyt sitten kipuilee vasen korva. Ja sanoipa hän, että yskänlääkkeitä he ei ees enää kirjoita, ku ei niistä ole apua. No sen olen huomannut, että ei mulle ainakaan ole ollut apua tuosta apteekin resilar-yskänlääkkeestä 

Viime yö meni kyllä yllättävän hyvin. Menin ysiltä unille, siinä alkuun yskien ja sit sain unen. Heräsin neljältä taas yskimään, kävin juomassa ja ottamassa yskänlääkettä, taas yskien takas nukkumaan ja heräsin seiskalta. Nyt tuntuu ihan siltä, että on saanut jopa nukuttuakin! Mut vieläkin ois voinu jatkaa unia, jollei ois tarvinnut soittaa terkkariin ja ei ois sossuun menoa. Hyvähän se on, että saa asiat kuntoon. Täytyy kysyä, että saako sossusta sitä maksusitoumusta apteekkiin lääkkeitä varten.

Hitsi, kun ois nälkä jo näin aamusta, eikä oikein mitään syötävää, ei ole viiliä, ei jugurttia. Pitääkö mun lämmittää sitä sosekeittoa, ennen sinne sossuun menoa, ettei nälkä ala kurnia vatsassa, vai oisko se hyväksi, jos sossussa nälkä kurnis oikein isosti???? Sais varmemmin rahaa. Ai niin ja pitäs muistaa kysyä sitä EUn ruoka-avustuskassijuttua, jos sais lapun sitä varten.

Olikin aika kiva aamun aloitus tänään. Olin jo juomassa aamuteetä ja katsomassa Huomenta Suomee, kun luuri vieressä piippasi tekstaria, puolituttu numero ja vastasin siihen ja kysyin, että kukas hän on. Mies kertoi nimensä ja että ollaan juteltukin ja että ei ihan hirvittävän kaukana täältä ole... No sit tuli taas viestiä, toiselta mieheltä. Aika yllättävää, että maanantaiaamuna seiskalta mut muistaa kaksi eri miestä! hih hih. No, toinen läks töihin ja toinen muuten vain hiljeni mun viestin saadessaan.

Näin muuten untakin kahdesta miehestä, jotka oli lääpällään minuun ja mä vaan heistä toiseen olin ihastunut ja toinen oli vähän myrtsinä mulle, kun en huomioinut häntä. Nämä miehet on mun lapsuudenystäviä ja nuoruudenihastuksia molemmat. En tiiä, miksi heistä nyt unta näin.