Aamulla kun heräsin, oli pää niin kipeä, ettei voinut lähteä lenkille. Harmitti kyllä. Jonkin aikaa jaksoin viettää aikaani koneella ja sitten panadolin otin jälkeen alkoi sänky vetää puoleensa. Menin siis takaisin unille ja hups, yhtäkkiä olikin kulunut neljä tuntia! Heräsin sitten puoli kolmen aikaan. Ihan kivat unet, sillä pääkipu on tiessään

Eilen illalla kun olin jo odottamassa unimasaa alkoi luuriin tulla viestejä Nuorelta Kollilta. Luulin jo, että se juttu on taaplattu loppuun, mutta ei. Miehellä tuntui kovastikin olevan asiaa. Tuntui ihan kivalta, että joku edes muistaa minun olemassa oloni, sillä luurini oli ollut koko eilisen päivän muuten ihan mykkänä. Siinä sitten vaihdettiin parit viestit ennen unta. Tuntui ihan hyvältä.

Tänään sitten kun olin päikkäreilläni, luuri oli piipannut(kuulin sen) viestiä, vaan en jaksanut mennä olkkariin hakeen luuria. Viesti oli Romantikkomieheltä. Hän pyyti siinä minua jonnekin sättiin juttelemaan. Laitoin hänelle sitten tuossa jokin aika sitten täältä koneelta viestin luuriin, mutta hiljaista on. Siitäkään miehestä ei ota selvää. Sunnuntaina kun laitoin hälle viestiä, niin ei enää vastannut niihin ja eilen pysyi luuri ihan hiljaa.

Reissaajamies on tänään lähtenyt taas sinne rapakon taakse, ei hän sitten silloin illalla enää soittanutkaan

Tänään en ole vielä lämmintä ruokaa syönyt. Aamupäivällä tuli syötyä eilen tekemääni kaakaopannaria vadelmahillolla, niin ei ole nälkä. Odottaisihan jääkaapissa iso kattilallinen kaalikeittoa ja varmaan sitä vielä ennen kuutta lämmitänkin. Vielä vain ei tee mieli.

Huoh, olisipa vain yksi mies, jota rakastaa, mutta tuntuu, että aina ilmaantuu muitakin miehiä, vaikken minä heihin niin yhteyksiä otakaan. Komea Mieskin otti viikonloppuna taas vaihteeksi yhteyksiä ja maseteltiin ja camiteltiin pitkästä aikaa. No, sitten saman päivän iltana, kun laitoin hälle luuriin viestin, niin ei vastannut mulle