Se on sitten siirrytty talviaikaan. Olin neljältä hereillä yöllä ja nyt taas olen hereillä. Ei vaan saa tuon yskän takia nukuttua koko yötä. Ihmeen kuivaa yskää ja jotenkin sellainen oudonlainen. Kyllä mä odotan, että maanantaina pääsen käymään lääkärissä, mutta se menee iltapäivään.

Muuten, reissaajamies on nyt sitten unohdettu, huuteli eilen sätissä naisia, joten en enää ole kiinnostunut hänestä. Se Romantikkomieskin on jo vihdoin unohdettu. Ei tahtonut millään ymmärtää, että en jaksa olla kiinnostunut hänestä. Eilisen aikaan ei kukaan soittanut, eikä laittanut mulle tekstaria. No, enpä minäkään muistanut ketään. Oli kyllä eilen yksinäinen olotila Käväsin kolmen jälkeen iltapäivällä kaupasta hakeen jaffaa ja juustonaksuja. Niistäkin sain vain ripulin, kivaa! Tänään pitää yrittää tehdä jo jotain kunnon ruokaa, vaikka ei kyllä varmaan pahemmin maistu. Tekis kasvisnakkikeiton vaihteeksi. Tänään lämpee myös sauna, mutta ei ihan näin aamusta vielä kuitenkaan.

Näin muuten unta joulusta, olin siinä joku parikymppinen ja vaihdoin vaippaa pienelle poikavauvalle. Jotenkin oudon fiiliksen uni oli, ku näin pätkissä vain saan nukuttua.