Illalla, kun katsoin lempparisarjaani Kuolematon Rakkaus, mun luurini rallatteli makkarin yöpöydällä pariin otteeseen, enkä kumpaankaan vastannut, sillä minähän en silloin luurissa juttele, ku katson jotain hyvää töllöohjelmaa! No kun pääsin sänkyyn ja katsoin, mistä numerosta mahtoi puhelut tulla, oli näytöllä vain tuntematon numero. Jahans, vai niin. Pieni epäilys oli, keneltä puhelut mahtoivat siihen aikaan olla, mutta en sataprosentin varma ollut. Luuripa soi kolmannen kerran ja vastasin. No, sehän oli mersumies. No joo, eipä siinä kauaa juteltu, kun halusin nukkumaan ja mies alkoi katsoa forest gump-leffaa. Ihan hyvä vaan, ei mulla hänelle ole mitään asiaa, että ihan turhaan mulle soittelee. Ei mua mitkään mersutyypit kiinnosta, se on ihan paska auto.

Hitsi, että osaa kurkku olla kipeenä ja yskiminen sattuu ja nieleminen Herätessäni kokeilin "aarioita", eli korkeeta ääntä, ni se oli pelkkää pihinää. Jes, tätä menoa mulla menee taas kerran ääni kokonaan! Mulla nimittäin on kerran äänihuulet tulehtunut tosi pahasti ja terkkari sanoi, että sit ne tulehtuu aina flunssan aikaan ja ääni katoo. Mulla nimittäin tuona vauhtivuonna 1996 oli ääni poissa melkein kolme viikkoa! Se tuntui aika veikeelle, kun puhuminen oli pelkkää pihinää

Mietinpä tässä lenkille lähtöä, olisko siitä apua äänen menetykseen hih hih. Laittais vain ohkasen takin päälle hih hih uhmais oikein terveyttään No, ehkä mä olen fiksu ja laitan siltikin toppatakin ja muutenkin lämpimästi päälle.

Heipsukeipsun vaan!!!!