Se on sitten tullut taas talvi. Lunta on tullut yön aikana aika runsaasti ja tupruttelee parhaillaan. Olin taas yöllä hereillä vähän yli kahdestatoista reilun pari tuntia, ensin sängyssä pyörien ja unta hakien ja lopuksi menin olkkariin lukeen eilen ostamaani lehteä. Ennen kahta soi luuri makkarissa. Soittajana oli Romantikkomies! Siis mitä helvettiä mies soittaa siihen aikaan?? En vastannut ja vartin kuluttua hän taas soitti, enpä vastannut siihenkään puheluun. Laitoin luurin kiinni loppuyöksi. Kasilta heräsin ja avasin luurin, ei ollut tullut viestiä. Teki mieleni laittaa vittuuntunut viesti miehen luuriin, mutta en ole sitä vielä tehnyt.

Olipas mukava tulla kojelaudalle ja huomata, että mun kirjoituksiini oli tullut kommentteja, jopa blogin kaksivuotisarvontaankin oli tullut viestiä. Kiva kiva. Vielä on aikaa ilmoittautua kilpailuun. Kun kommentteja lukee, niin tulee tunne, että haluis kaikille kommentoineille lähettää jotakin kivaa No, katsotaan, kenellä on arpaonnea sitten marraskuussa.

Pitäisi vääntäytyä vaatteisiin ja lähteä pihaan putsaan auto lumesta, ei vaan millään jaksaisi, laiskotuttaa.

Juu, mulla on noissa kommenteissa se mun hyväksyntä-juttu päällä. Tuli silloin yhteen aikaan niin paljon tuota roskapostia, jotta sen takia kommentit näkyy vasta mun hyväksyntäni jälkeen