Joopati, sain siltä mieheltä eilen sen kuvan sähköpostiini, mutta ei ollut mitenkään komea mies, ihan tavallinen, silmälasipäinen tumma heppu. Muutama viesti sitten vaihdettiin siellä eräällä sivustolla ja se siitä. Ei ole sen jälkeen kuulunut hänestä. Olkoon!

Kuuntelin sitten iltani iloksi ennen Saltsuja spotifylta lady gagan uusinta levyä ja luuri alkoi piipata viestiä. Se oli siltä mieheltä, jolla on kone rikki ja luurissa huono kamera. Haa, nyt keksin miehelle nimmarin; hän olkoon Romantikkomies Ainakin siihen saakka, kunnes keksin hälle paremman nimmarin. No joo, vastasin viestiin aika tikkuisesti, että kun edellisenä iltana jätti mut epätietoisuuteen siitä, että olinko sanonut jotain sopimatonta, kun ei enää vastannut viestiini iltapäivällä, kun pyysin häneltä sitä kuvaa. Mies vastais sitten, että oli ottanut särkylääkkeen ja nukkunut seuraavaan aamuun asti. Että tällainen vastine tällä kertaa. Tuli siinä sitten tuherrettua itkua, kun en oikein tiedä, että uskoakko näitä tämän miehen juttuja, vaiko ei. Sit kuitenkin vastasin miehen viestiin ja siitä sitten laiteltiin erinäisiä viestejä ihan unilandian matkaan saakka. Viimoiseksi minä laitoin hälle viestin, eikä enää vastannut siihen ja sitten mä jo nukahdinkin, ihan hyvillä mielin tosin Tuota viestittelyä ennen laitoin Reissaajamiehelle pienen kaihokaipuuviestin sähköpostin kautta, mutta ei ole vastannut, kuten ei edellisiinkään sähköpostiviesteihin, sillä hän aina soittaa mulle ja mä en tiedä hänen numeroaan, joten mä sitten laitan hälle aina silloin tällöin sähköpostilla jotain viestiä. Nyt huomaan, että yön aikana on haihtunut mielestäni jo se kaihokaipuu ja haaveilu tästä Reissaajamiehestä. Laitoin hänen kuvansakin jo laatikkoon pois silmistä Aika palata taas omaan arkeen.

Piakkoin pitää lähtee lenkille, onkin kylmä aamu, kun mittarissa -5,1 astetta. Saattaapa olla, että nyt teen pitkästä aikaa metsälenkin, se on hiukan pidempi, kuin tuo normilenkki. Tänään alkaa myös se jumppa, joten tälle päivälle tulee sitten kunnolla liikuntaa.

Tulevaa ruokaa ajatellen laitoin teevettä kiehauttaessani jo linssit likoomaan. Teen sitä linssi-soijarouhekeittoa, sillä se oli niin hyvää, söin edellisen keiton lopun toissapäivänä loppuun ja eilen kun ei pystynyt käydä ruokakaupassa, niin pitää keittää tuota soppaa sitten. Jos perjantaina pääsis hakeen maitoo kaupasta, törsäilyyn ei ole varaa tällä viikolla, sillä eilisen reissun jälkeen tilille jäi taas parikymppiä. On se ihme, että ku rahaa saa tilille, niin heti se menee. Sitä pitäs kituutella rahapussissa olevalla vajaalla kympillä reilu viikko. Jippii!!!!! No, tää kasvattaa vain luonnetta ja onneksi on kuitenkin jotain ruokaa, ettei kaapit sentään tyhjänä ole

Nyt valmistutuun ulkoilmaan.