Vitutuskärvistys alkaa olla ohitse, kun on ollut päikkäreitten jälkeen hetken koneella. Tänä aamuna vasta kävin kaupassa, en siis pinkonut eilisiltana mässykaupoille. No, en mä tänäänkään ostanut mässyä. Ostin kuuden tuutin jäätelöpakkauksen(josta mennyt vitutuksen kourissa jo neljä!!!!) Ja sellaisen euroshopperin sitruunakakun(meni ihan huomaamatta!) Joo, että kyllä tänään on herkuteltu. Pitkästä aikaa ostin banaania ja klementtiinejä, ihan hyviä molemmat, paitsi noi klementtiinit hiukan kirpeitä, mutta kun niitä säilyttää jääkaapissa, ni ne on kylminä hyviä. Ihme, vaikka mulla oli kärryssä aika paljo tavaraa, ni mania meni vain 24,05 euroa, oikein ihmetytti kassalla. Hyvä näin!

Se, miksi mua vitutti koko aamupäivän oli se, kun siltä Romantikkomieheltä tuli aneluviestiä, että laittaisin sille kuvan itsestäni luuriin ja että vastariksi saisin häneltä kanssa. No mä tyhmä laitoin kuvan ja siltä ei sitten tullutkaan mitään. Näin taas höynäytettiin tyhmää! Laitoinpa hälle sitten tikkuisen viestin, että pitäköön kuvansa ja että hyvät jatkot vaan! Jonkin ajan kuluttua sitten(mun päikkäreitten aikaan) oli laittanut viestin, että Mikä sulle tuli??? Taas vastasin tikkuisesti ja sen jälkeen hänestä ei ole enää kuulunut. Parempi näin. En kaipaa koko paskaa ollenkaan! Perkele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oikeestaan mä en kaipaa nyt ketään miestä. Pysyköön helevetti kaukana minusta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voi että, pitäs sitä kirjoittajaseuran aihettakin pohtia ja mulla on pää ihan tyhjä, ei synny kyllä minkäänlaista tarinaa sanoista rakkaus, ruma asia, koti.....