Onneksi pääsee pian saunaan, saa ees hetkeksi unohtaa surut ja murheet. Flunssa meinaa vaan ottaa ylivallan, eilisestä saakka ollut kurkku kipee ja pientä ilkeää yskää. En siis tänäänkään lähtenyt lenkille, en ole ees ulkona käynyt, kun ei huvita. Kolmatta päivää olen jo pistellyt valkosipulia nassuun, joten eipä sitä pahemmin ees tee mieli ihmisten ilmoille.

Nuorelta Kollilta tuli taas viestejä luuriin reilu parikymmentä, vaikutti taas niin kiinnostuneelta. Hän jopa sanoi, että haluaa minut ja ois valmis näyttäytyyn kanssani julkisillakin paikoilla, jotta niin paljon hän minua haluaa!!! Siis oh hoh sentään! Kolli on mua 13 vuotta nuorempi ja komee Kolli onkin, joten sais ihan kenet vaan, niin ihmetellä täytyy, että hän haluaa minut! Tai ehkä se oli vain sitä aamukiimaa, että "muka" haluaa minut...

Ykköseltä tuli päivällä hyvä elokuva, kertoi Jane Austenin elämästä, oli ihan katsottava, vaikkei mikään huippuluokan leffa ollutkaan. Olipa edes jotain ajanvietettä. Hetken aikaa luin kirjaakin, mutta jotenkin on sellainen tunne, että ei oikein jaksa keskittyä mihinkään. Harmittaa, kun ei ole tullut edes kudottua veljenpoijan lapasiakaan pitkään aikaan. Kutominen vaan tuntuu niin vastenmieliseltä tässä vaiheessa. Saa nähä, saanko ne jouluksi valmiiksi, vähän epäilyttää.

Vähä kaipailen Reissaajamiestä, on kulunut viikko, kun viimeksi kuulin hänestä. Välillä tekis mieli laittaa hänelle sähköpostiin pieni viesti, mut sit kuitenkin tulen toisiin ajatuksiin, enkä tohdi lähestyä häntä Sit taas hetken kuluttua kaikki miehet ällöttää mua! Vähän ihmeellistä!