Ihan siis kaatamalla tulee.

Sain eilen illalla yhdentoista jälkeen luettua vihdoin Twilight-sarjan Aamunkoi-kirjan. Meinasin sen alkuviikosta uusintalainata netin kautta, ni näkyikin olevan varaus siitä. Tulipa aikamoinen hoppu lukea sitä, kun olin vasta puolivälissä. Sain kuitenkin ahmittua sen tekstimäärän parissa päivässä! Olen onnellinen, että sain sen luettua(664 sivua!!!) Perjantaina ois sen palautus ja saan palautettua jo tänään ja haettua uudet kirjat tilalle. Olen varannut Anneli Kivelän uusimman kirjan ja kaksi Kira Poutasen kirjaa. On muuten sitten ekat Poutasen kirjat, jotka luen, saa nähä, miten koukuttaa.

Mulla on tänään kympiltä aika työkkäriin tuonne naapurikuntaan. Pitää muitakin asioita hoitaa tänään, muistaa pyytää työkkärissä matkakorvauslaput siitä Jyväskylän reissusta, viedä sossun hakemus, palauttaa ne kirjat ja pyytää varaamani tilalle, käydä kaupassa ostaan soijatuotteita. Sais pottujen kanssa vähän jotain muutakin kuin nappavettä.

Tein muuten facebookissa uskaliaan tempun, pyysin Karhean Komeaa Miestä kaveriksi siellä... Saa nähä, kuinka eukon käy. Eilen ihan pieni hetki vaihdettiin mesessä kuulumisia. Sen kirjan lukemisen jälkeen tuntui siltä, että mä olen taas täysillä tykästynyt KKMieheen On kyllä niin metka tunne, että ei tätä oikein sanoilla voi kuvata. Ehkä siihen on syynä sekin, että naistenpäivät alkaa olla jo voiton puolella. Niiden aikana kun ei kiinnosta yhtään miehet, päinvastoin. Nyt mä vaan haaveilen KKMiehestä, kuinka ihanaa meillä ois yhdessä. Kait mä pian tulen haaveunelmistani rytinällä alas. Toivottavasti en vielä ainakaan