Taas on KKMies poistettu mesestä ja tällä kertaa lopullisesti. Suutuin siihen mieheen täydellisesti ja riitaannuin hänen kanssaan viime torstaina. Kyllä se sai olla viimeinen pisara siitä miehestä.

Tänään laitoin piruuttani sille saman pitäjän miehelle viestin, että naisonnea ja hyvät jatkot, ni tuli vastarina kaks viestiä: Anteeks? ja Kukas sä olet? Eli mies ei enää muistanut mua, vaikka viikko sitten pommitteli mua viesteillään vittuuntumiseen saakka. No, hänet on nyt unohdettu ja numero poistettu luurista. Hyvä niin.

Komealle Miehelle laitoin viestin aamupäivällä ja häneltä tuli vastaus ennen kahta, että Mistäs nyt tuulee? Ja laitoin, että Täältä sinne.. Sen jälkeen on ollut hiljaista hänen osaltaan.

Nuori Kolli on taas pommittanut minua viesteillään ja parilla komeella kuvallaan. Soitin hänelle tuossa puoli tuntia sitten, kun halusin kuulla hänen äänensä. Oli aika ihana puhelu Hän läksi reeneihin puhelun jälkeen. Voi että hänellä on sitten seksikäs ääni, polvet aina notkahtaa, ku sen kuulee Kun vain ei olisi tätä pitkää välimatkaa välillämme, niin asiat ois paljon paremmin, vois tapaillakin. Noh, mä haaveilen hänestä tän illan