Hellyin taas Karhean Komean Miehen edessä. Kohtasin hänet sätissä, jonne menin hetkeksi juttuja katselemaan. Otin hänet takaisin meseeni ja näin hänet camissa. Voi että mä olen heikkona hänen sinisiin silmiin ja siihen ihanaan katseeseen!!! Miksi mä teen tätä; poistan hänet mesestä, otan hänet takaisin sinne. Tämä ei ole ihan ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu.
 

Muuten; viime yönä tuli määränpäähänsä aiemmin kertoneeni nuoruudenrakkauden ja minun välinen juttu. Tekstailtiin alkuillasta myöhälle yöhön ja hänestä vaan ilmeni sellaisia seikkoja, joista en pidä. Enpä olisi ikinä arvannut. No, hyvä, että nyt tuli ilmi ja voin hyvällä mielin todeta, että näin tarpeekseni. Hän ei ole minun tuleva mieheni.

No entäs sitten tämä saman pitäjän kolli. Hänen kanssaankin viestittelimme eilen ja sain luuriini vihdoin hänen kuvansa, on muuten komea Uros! Tänäänkin häneltä tuli vajaat parikymmentä viestiä. On siis mennyt rahaa viesteihin viime päivinä aika runsaasti. Nyt on sitten ollut puolesta päivästä lähtien luuri ihan mykkänä. Ihan hyvä vaan, aloin huomata itsessäni jo vitutuksen oireita, kun niitä viestejä tuli vähän väliä. Jos en heti vastannut, niin peräään tuli huhuiluviestejä. Huh huh.

Ans kattoo, mitä huominen tuo tullessaan. Kauniita unia vaan, lähden lukemaan Anneli Kivelän Salaisuuksia Katajamäellä-kirjaa ennen unosia.