Ketähän kiinnostaa mun ykstoikkoinen elämäni? Ei täällä tapahdu mitään.

Taas kerran kävin kaupassa ostaan herkkuja:donitseja, maustekakun, lakujäätelöö, yhden golden-tikkujäätelön, pari uutuuskaljaa ja pätkis-pussin, sekä voimariinipaketin. Menipä sinnekin vajaat 19 euroa, että humpsahti! Pätkis-karkit ei enää maistukaan niin hyviltä, ku pari viikkoa sitten. Donitsit hupeni heti, niitä oli se kuuden paketti, ihanan sokerisia! Golden-jäätelöstä en oikein tykännyt, en siis osta sitä enää. Olihan se kuorrute ihan hyvää, mutta itse jäätelö ei ollut mun mieleeni Maustekakku on lakujäätelön kaveriks, ei vaan enää tee mieli. Ja minunko pitäs laihduttaa! Millähän keinoin???? Oon kesälllä 1996 ollut vain 72 kilonen, kun laihdutin puolessa vuodessa 26 kiloa! Silloin pyörtyilin parit kerrat, kun en syönyt paljoo mitään ja tein monen tunnin lenkkejä. Nyt mä painan vissiin jo 130 kiloa, en oo uskaltanut käydä muutamaan hetkeen puntarissa. Oon yrittänyt pienentää ruoka-annoksia, enkä syö leipää enää päiväruoan kanssa. Hitsi, nyt tuli mieleen, että mun piti ostaa viiliä kaupasta. Sillä olen aina aloittanut aamuni, ku mikään muu ei maistu. Tänään just söin vimpan viilin. Join mä kahviakin aamulla pitkästä aikaa melkein kolme isoo mukillista. Huomasin, että siitä tuli sellainen tärinäkohtaus ja hermostuneisuus, tais olla liikaa kofeiinia kerralla.

Lenkillä olen jaksanut käydä nyt pari kertaa, tällä viikolla tosin kerran, en jaksanut aamusta lähteä. Huomen aamulla pitää lähteä kotopuolessa käymään. Mä en osaa iltapäivällä lähteä lenkille. Pelkään, että niin moni näkee mut tuolla sauvojen kera löntystämässä.

Pitää vissiin keittää teetä, ettei tulis enää syötyä nuita herkkuja tänään, vaan säästyis viikonlopuksi. Sen mä teen just nyt.