Täällä mä nettailen nyt toista päivää uudella nettitikulla. Eilen sain uuden sim-kortin ja pääsin asentaan nettitikun koneelle. Hyvin on toiminut ja tänään irtisanoin soneran laajakaistan. Siinä onkin kahden viikon irtisanomisaika, eli laskua tulee vielä 12.10. saakka. No, hyvä, että pääsen siitä eroon. Yrittihän ne vaikka mitä, että pysyisin soneran asiakkaana. Kauppas uutta liittymää kahdenkympin alennuksella, mutta Ei kiitos! Kyllä mulle riitti reilu kolme vuotta tuota kallista soneraa.

Eilen latasin yhden miehen vihjailtua tuon Spotifyn koneelle. Siellä saapi kakskymmentä tuntia kuunnella ilmatteeksi musaa ja kylläpä mä olen sitä kuunnellut. Nyt menee Cheekin levy. Vielä siellä ei ole sitä sen uusinta levyä. Uniklubin uusimman levyn kuuntelin läpi. Ei tarvii sitä ostaa, ei ollu kovin häävejä kappaleita, ei voi verrata vanhoihin biiseihin. Palefacen Talonomistaja-biisiä on tullut kuunneltua, se ku on niin hyvä

Tänään kokkasin taas pitkästä aikaa oikeeta ruokaa, keitin pottuja ja tein soijarouhekastikkeen. Kastikkeen tein taas niin, että kattilaan vettä, siihen kaks ruokalusikallista vehnäjauhoja, soijakstiketta ja aromisuolaa. Tuli muuten todella hyvä kastike! Lisänä ihanaa kurkkusalaattia ja kirsikkatomaatteja(suomalaisia), ruisleipää olympia-sulatejuustolla. Kyllä oli hyvää ruokaa! Tässä nyt sitten juon taas vettä jälkkäriksi. Lauantaina aloitin sen, että iltasyöminen pois, en syö mitään kuuden jälkeen. Kyllä muutamana iltana oli pinna kireellä Ei ollu helppoa pitää jääkaapin ovee kii. No, tottapa iltalääkkeen kanssa tuli juotua kerran piimääkin, mutta muuten vain vettä iltaisin. En ymmärrä, mistä johtuu tää mun piimä-viili-innostukseni. Mikä on niin ihanaa, ku iso lasillinen kylmää rasvatonta piimää!!!!!

Mulla on tänään kolmelta taas fysioterapia, saa nähä, mitä terapeutti on keksinyt mun pääni menoksi tänään. Viimeksihän siellä mulla tuli hiki, ku piti kävellä rappuja ees taas. Kyllä muuten äkkiä syke nous, on niin huono happi No, askel kerrallaan tätä elämäntaparemonttia.