Maanantaina käynyt peräti 20 täällä mun blogissa klikkailemassa  hih hih.

Nopsaan on mennyt tämäkin viikko. Tänään kävin porukoilla pitkästä aikaa. Torstaina tuli käytyä ystävän luona ja kävimme shoppailemassa Saarijärvellä. Oli kyllä ihan kiva reissu. Yritän käydä hänen tykönään hiukan useammin tästä lähtien.

Tänään kun olin päässyt kotiin puoli viiden aikoihin, niin viiden jälkeen tuli viestiä serkkulikalta, että missä olen. He olivat täälläpäin käymässä ja uteli, että passaako tulla muksujen kanssa käymään täällä. No he tulivat sitten kihlattunsa ja kahden poijan kanssa käymään luonani. Nuorempi pojista ol tämän serkkulikan kihlatun kummipoika, hippusta vajaa kolme ja puolivuotias nassikka. Vanhempi oli sitten nuoremman isoveli, kahdeksan vee. Molemmat olivat hyvin eläväisiä poikia ja tutkimassa joka paikan. Halusivat piirtää ja annoin heille paperit ja puuvärit. Nuorempi ei kovin kauaa viihtynyt piirtämässä, kun alkoi tutkia taas nurkkia ja kysellä: mikä tää on, mikä tää on??? Serkkulikka ja kihlattunsa yrittivät toppuutella nuorempaa poikaa kaahimasta joka paikassa, minä vain sanoin:" Pitäähän sitä nyt tutkia, mitä uudessa paikassa on".  Minua ei haitannut yhtään, vaikka hän olikin niin utelias. Vanhempi pojista alkuun kysyikin: "Saako sun tavaroihin koskea?" Aika hyvin kysytty Kun he sitten olivat lähdössä ja vanhempi poju laittoi eteisen lattialla kenkiä jalkaan, niin hän tokaisi: "Sun pitäis kyllä reenata, sä olet paksu!" Mä sanoin:" Juu, olet ihan oikeessa", ni serkku ja hänen miehensä sanoi:" Ei niin saa sanoa. Ethän sä nyt suuttunut..?" Sanoin: "Muksut on sellaisia, tokaisevat, mitä ajattelevat".Tottahan poika puhui Kai se reenaaminen tuli siitä pojan mieleen, kun telkussa oli samalla menossa Suomi-Ruotsi maaottelut. Tuli siis tänään seurattua kisoja. Porukoilla käydessä isäpuolen kysyessä katsoinko eilen illalla kisoja sanoin, etten katsonut, niin hän sanoi, että tänään pitää sitten katsoa. No, kannattihan se katsoa, ku tuli miehen keihäs ja Suomipoijat ottivat kolmoisvoiton: Pitkämäki, Mannio ja Wirkkala, hienoa!!!!!

Mitäpäs muuta... tänäänolen vaihtanut pariinkin otteeseen muutaman sanasen mesessä Karhean Komea Miehen kanssa. Tuossakin kun hetki sitten tulin koneelle, kun sain pyykit eka kuivuun, niin heti kun kirjauduin meseen, niin moikkas ja sanoi taas mua kaunottareks Nyt mä tiedän jo miehen sukunimenkin, jotain edistymistä on siis tapahtunut. Mua vaan kiusaa, ku hällä lukee mesessä, että on ystävä erään naisen kanssa, eikä ole kertonut minulle, että kuka tää nainen oikein on, vaikka olen kysynytkin. Mä olen selvästi mustasukkainen Viikolla kun juteltiin mesessä ja camiteltiin, niin KKM kertoi, että parin viikon päästä pitää lomaa ja että on suunnitellut tulevansa käymään mun luona! En sitten tiedä, toteutuuko se, mutta oishan se aivan ihanaa, jos hän tulisi

Taidan lähteä jo sänkyyn haaveileen, ottaa niin selkään tää istuminen