Juu-u, totta se on. Niin siinä sitten kävi, vaikka kaikkeni yritin pitää mieleni ja sydämeni kylmänä, mutta minkäs mahtaa, kun mies vain piirittää ja jututtaa sätissä aina, kun osuimme sinne yhtäaikaa. Kävimme kyllä aika tikkuistakin sanan vaihtoa eilen alkuun ja muina päivinä sitä ennen. Eilen kuitenkin jokin hänessä taas alkoi viehättää minua. Hän jäi lähtemättömästi mieleeni eilen. Olen tässä sitten eilisillan ja tän päivän punninnut eri vaihtoehtoja, liittyen häneen.

Tänään menin sitten sättiin odottaen, että hän on siellä ja listaa läpikäydessäni huomasin tutun nimmarin, hän oli siellä! Hetken päästä hän sitten tuli juttusilleni ja sen jälkeen en muita huomannutkaan. Vihdoin myös paljastin, että hän on minun kaverini eräällä sivustolla hih hih, oli luullu joksikin toiseksi  Mietin ja mietin kuumasti, mitä minun pitäisi hänen kanssaan tehdä. Kysyinkin häneltä, että mitä hän oikein haluaa minusta, mutta en saanut kunnollista vastausta.

Loppujen lopulta siinä kävi niin, että sallin hänen ossansa mesessä ja heti hän laittoi camikutsun ja hyväksyin sen, hiukan jälkeenpäin hänkin avasi camin...