Jahans, se on sitten kuukausi vaihtunut. Viime yönä heräsin siihen, että vettä satoi oikein kunnolla, sitten iski salama ja heti perään jyrähti ukkonen. Äkkiä riivin kaikki johdot irti pistokkeista. Luin siinä sitten vajaan tunnin verran kirjaakin, ennenkuin alkoi uudelleen väsyttään niin, että tulin takaisin nukkumaan.

Eilen mieltäni kutkutti sähköpostailu erään miehen kanssa. Kaipasin jotain sutinaa iltaan, mutta enpä mennytkään sättiin vonkaileen miehiä. Yhtäkkiä alkoi vain mesen sähköpostiin tupsahdella viestejä mieheltä, jonka olin keväällä torjunut, kun olin niin ihastunut siihen KKMieheen. No, nyt hän uteli, että vieläkö seurustelen. Vastasin, että enhän mä keväälläkään seukannut, vaan olin niin ihastunut ja että nyt se juttu on jo ohitse. Hänellä ei ollut meseä, kun oli töissä illan, eli pystyi vain laitteleen sähköpostia, jota sitten laitettiinkin tiuhaan tahtiin. Antoi numeronsa ja laitoin viestin. Jonkin ajan kuluttua hän sitten soittikin. Tuntui kyllä metkalle kuulla miehen ääni. Hän on minua joitakin vuosia vanhempi, joten ei oikein osu ihailukategoriaani, mutta katsellaan nyt.

Olin jo kovaa vauhtia ihastumassa uudelleen Soittajamieheen, mutta kun hänestä ei ole kuulunut mitään, niin annanpa asian olla.

Komeasta Miehestä en ole hetkeen kuullut mitään, eikä Nuoresta Kollistakaan ole kuulunut. Mä olen siis vapaa ihastumaan ja tykästymään. Ei vaan kovin ole siihen nyt fiiliksiä, sattuneesta syystä  Ilkeitä nää "alkupäivät", olo tuntuu niin öllöltä

Mitähän kivaa keksisi täksi päiväksi? Pesukone jyllaa pyykkejä, aurinko paistaa...