Aamupäivällä kävimme veljeni ja hänen poikeinsa kanssa ensin leikkipuistossa. Sitten lähdimme urheilukentälle, että pääsevät potkimaan isolla kentällä palloa. Jopa minäkin sain pari kertaa potkaista palloa maaliin. Lopun aikaa sitten työnsin nuorinta poikaa rattaissa ja yritin viihdyttää häntä. Oli jotenkin ihanaa työntää lasta rattaissa, tuli niin äitimäinen olo

Kotona väsäsin pikapikaa soijarouhe-kinkkupitsan. Siitä tuli melko metkan makuista, kun en lisännyt täytteeseen suolaa. Hyvin tomaattinen, kun sekoitin ainekset tomaattimurskaan. yritän vähentää suolan käyttöä, että suu tottuisi vähäsuolaiseen.

Tuli sitten nukuttua kolmen tunnin päiväunet. Se oli kyllä suoranainen ihme! Ihanat unet oli. Päikkäreitten aikaan Komealta Mieheltä oli tullut tekstari, että Missä olet?? Mitä teet?? Vastasin siihen, mutta enää ei tullut mitään takaisin. Kait oli kyllästynyt odottamiseen. Kävin sähköpostissani ja siellä oli Soittajamieheltä pieni meili, joka sisälti erään videon youtubesta. Kävin kuuntelemassa sen ja kyyneleet tuli silmiin. Se oli aivan ihana versio Tahdon rakastella sinua-biisistä. Sellainen hellyttävän hempeä versio. Laiton hänelle vastaukseksi, että hän sai minut sanattomaksi noin ihanalla videolla.

Karhean Komeaa Miestä kaipaan meseen, ikävä