Olipa tuossa pikkuveli kylässä pokiensa kanssa reilu tunnin verran. Kyllä on kämppä sen näköinen, vähät lelut ihan hyrskynmyrskyn pitkin olkkaria. Vanhempi pojista on vajaan kolme ja nuorempi on vajaan vuoden ikäinen, niin tietäähän sen, että ei siinä esineet pysy paikoillaan. Vanhempi pojista intoutui isänsä kanssa hetkeksi muovailemaan, kun nuorempi pojista kaahi joka suuntaan. Nuorempi opettelee kovaa vauhtia kävelemään, niin nousee joka paikassa seisomaan, jossa vain vähänkin saa tukea otettua. Lopuksi lähdettiin ulos, samalla kertaa kävin postilaatikolla hakeen taas lisää roskia, siis mainoslehtisiä. Onkin niitä ihan kiitettävästi taas kerääntynyt penkille. Sais viedä kaksi pussillista lehtien keräykseen, mutta olen niin kovin laiska siihen hommaan Pian niitä on kolme pussillista.

Eilen oli aika vänkä iltapäivä, kun Nuori Kolli alkoi viestitellä mulle. Taas mä lankesin siihen tyyppiin! Oikeesti mä koko päivän eilen kaipailin jotain sutinaa, kun olin siltä aamulla saanut edellisillan viestin. No, sit iltapäivällä niitä viestejä tuli. Sanoi, että olin aamuisessa viestissäni ollut tyly hänelle, kun olin toivottanut naisrikasta viikkoa hänelle. Ihmettelin, että miksi se niin tylyä on. Hän sitten sanoi, että kaipaa sellaista reitevää naista ja sellainen on vain täällä päässä. Kysyin häneltä sitten suoraan, että onko hän kiinnostunut minusta? Hetken päästä tuli vastaus: Todellakin! En tiedä syytä, mutta tuo vastaus sai mut itkemään ihan hillittömästi! Tuli oikein ahdistava olo! Mä kun olen kuvitellut, että hän vain huvikseen pelleilee mun kanssani, kun viikonloppunakin laittoi mulle viestejä.

Ihanaahan se on, että mies on kiinnostunut minusta, hän ei vain ole ainoa, joka on kiinnostunut. Kuten aiemminkin tässä blogissani olen kertonut, hän on minulle ehkä hiukan liian nuori. Mutta voi että sitä ihanaa ääntä luurissa, kun eilen soiteltiin. Musta tuntui, että mä olen ihan sulaa vahaa, kun kuulen hänen äänensä! Niin ihanan pehmeä ääni!

Eilen en ollut sitten mesessä iltasella, kun juteltiin tän Nuoren Kollin kanssa. Vähän kyllä käväsi Karhean Komea Mies mielessä, mutta sain sen tupattua pois mielestäni.

En yhtään tiedä, mitä näistä miehistä oikein ajattelisin. On Karhean Komea Mies, on Komea Mies, on Soittajamies, on Nuori Kolli, jotka pyörittävät mun päätäni ja sydäntäni