Olin taasen yhden yön liesussa. Piti kuskata äitee aamulla linja-autolle, kun lähtivät työporukan kanssa viettämään virkistäytymispäivää. Ajelin sitten katselemassa lähipitäjässä äiteen puolen sukulaisten haudat. Tulihan sillä reissulla tippa jos toinenkin linssiin, mutta jotenkin niin hyvällä tavalla kuitenkin, kun vihdoin sain käydyksi haudoilla.

Kotio saavuin aamulla ennen yhdeksää ja räpläsin taas koneen kanssa hetken. Yritin saada kuvakansioita muistitikulle, joka ei ollut kovin vanha. Ei toiminut. Lähdin lähimpään Mustaan Pörssiin. Ottivat koneeni sinne joksikin aikaa "hoitoon" Ja mies lupasi soittaa mulle, kun voin tulla hakeen konettani. No, ehdin käydä kirjastolla palauttaan osan kirjoista ja lukemassa lehtiä. Olin justaan tullut kotiin, kun puhelin soi, MP:stä. Pyytivät käymään, että jotain ihmeellisyyttä on. Pelkäsin, että kone on tehnyt tiltin. Kyse olikin muistitikusta. Heidän koneellaan se näytti, että siellä on muutamat kansiot, mutta ei kuvat aukee. Mun koneella näytti, että tikulla ei ole mitään. Eikä sitä saanut alustettuakaan. Päätin, että ajelen "isoon kauppaan", sillä sieltä olin muistitikun ostanut jokin aika sitten. Mustassa Pörssissä oli muuten syötävän komee poju räpläämässä mun konetta!!!! Oli oikein mukava hetki siinä...hih hih Ei ottanut onneksi mitään hintaa, kun ei koneelle oikein pystynyt mitään tekeen.

Ja ei kun "isoon kauppaan". Onneksi oli tankissa ihan kivasti löpöä, niin ei haittaa moinen kurvailu. No siellä "isossa kaupassa" menin eka infoon kertoon ongelmani ja kirjoitti kuitin tikusta ja jatkoin matkaa elektroniikka puolelle. Sinneppä oli tullut jonotusnumerot, hyvä pointti!!! Kerroin hepulle asiani, tällä komistuksella oli sormus vasemmassa nimettömässään, kuinka yllättävää, että huomasin sen Hän kokeili heidän koneessaan tikkua, eikä toiminut. Haki uuden tikun ja laittoi sen mun koneellani alustamaan. Sanoi, sitten, että voisin mennä kiertelemään kauppaa ja tulla jonkin ajan kuluttua takaisin. No, mähän löysin sitten itselleni juhannusvaatteet :) Reilu 11 euroa pusero ja housut, ei siis kovin kalliit. Tietty ois pitänyt ostaa paljon muutakin, vaan iski pihiys. Voi kökkö, kun mun oikeeseen jalkaani sattui se kävely, vaikka yritin hitaasti kävellä. Muutenkin se eilen taas juili ilkeesti. Kyllä pitää alkaa lenkkeillä! Kiersin kauppaa ja palasin elektroniikkapuolelle ja otin numerolapun ja pääsin vielä samaisen miehen juttusille. Näytti, että tikulle sai nyt tavaraa ja kirjoitti lapun, että saan sen tikun kassasta läpi maksamatta siitä mitään. Sain kyllä mielestäni hyvää asiakaspalvelua tänään molemmissa paikoissa ja yllättävästi oli huumoriakin joukossa Niin sitten kassalle ja autolle ja kotiin. Olin siis reilu kuus tuntia menossa tänään! Nyt on ihana vain olla kotona. Pitäs vaan mennä lämmittään ruokaa.

Niin siinä sitten kävi, että sanoin hyvät ja naisrikkaat kesän jatkot Karhean Komealle Miehelle, kun tuli ilmi, että hän ei halua mitään vakavaa. Saa mun puolestani jatkaa matkaansa, en kaipaa yhtään enää hänen peräänsä. Poistin ja estin hänet mesestäni. Poistin myös pari muutakin miestä mesestä. Jäljelle jäi enää Komea Mies. Eilen hänen kanssaan hetken juttelinkin mesessä ja ehdin pyytää anteeksi viime kertaista tikkuiluani. Sanoi, ettei mitään hätää, eli hyväksyi mun anteeksipyyntöni. Haluan nyt keskittää ajatukseni vain ja ainoastaan häneen. Olen pian tuntenut hänet jo kolme vuotta, vuosipäivä lähestyy ja olen sen allakkaanikin ympyröinyt Nyt mulla alkaa olla sellainen tunne, että olen valmis hänelle. Hänen innostamanaan latasin aikoinani koneelleni mesen. Olen alkanut nähdä hänet uusin silmin, vihdoin ja viimein, kun olen häntä ajatellut tällä viikolla. Oikeastaan aika ihana huomata moinen asia! En ole päätä pahkaa rakastunut häneen, vaan hissun kissun hän vaikuttaa juuri siltä mieheltä, jota olen etsinyt. Hänestä tulee komea isä