Meinasi mennä aamu pilalle, kun ei heti toiminut mulla tämä vuodatuksen sivu. Yritti vain muodostaa kauan yhteyttä ja lopulta tuli plakaatti, että sivustoa huolletaan. Voi huokaus ja helpotus, että vika meni näin nopsaan ohitse ja pääsi vuodattamaan aamun ensimmäiset sanat tänne.

Heräsin sängyssä jo kolmen aikaan hohhailemaan, että milloinkahan se kello oikein soipi. Illallakin uneen pääsy pitkittyi ja laskujeni mukaan nukuin vain jotain viitisen tuntia yöllä. Eipä ole huikaisevan paljon En tiedä, mistä moinen sitten johtuu ja ei mua nyttenkään väsytä yhtään.

Pitää mennä puuroa keittään. Aloitin tänään uuden paremman elämän. Kävin pitkästä aikaa puntarissa ja sain lukemaksi huikeat 124,5 kiloa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kauheeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mä kyllä odotin, että ois jo toisella kymmenluvulla, mutta ei onneksi!

Huomasinpa viikonlopun aikana, että syömiset jäi aika vähiin, eli ei tullut illalla syötyä mitään iltapalaa. Lauantai meni KKMiehen kanssa mesetellessä ja eilen kävin kotopuolessa. Jotenkin ei vain ole tehnyt edes mieli syödä, kun on tullut juotua tuota kivennäisvettä. No eilen illalla huomasin kyllä, että oli nälkä illalla, mutta en syönyt mitään Nyt sitten on jo nälkä, joten meen keittään puuron. Tänään meen muuten jo puoli kasiin töihin ja pääsen sitten puoli kakstoista pois