Oli ihanaa haastella hauskoja Karhean Komean kanssa mesessä. Enää hällä ei ollut sänkipartaa, nyyh.... mutta komea uros hän on siitäkin huolimatta! Täällä mä vain huokailen onnellisena taasen. KKMies sanoi, että olen seksikäs ja että pitää mun huulista ja silmistä ja....  juu-u, mun muodokkaasta pepusta!!! Iik sentään!!!!

Tänään facebookissa serkkulikka vihdoin pyyti minua kamukseen, oli lisännyt mun veljenikin kavereikseen. Tämä naikkonen ei ole pitänyt aikoihin mitään yhteyksiä, aina vain sukulaisten juhlissa nähty. Nuorempina oltiin hyvätkin ystävät, mutta eipä enää. Ihme ja kumma, että oli huolinut minut kaverilistalleen! Olihan mukava nähdä hänen lastensa kuvia.

Värjäsin tänään vihdoin pääni. Nyt on melkein mustat kutrit. Kyllä se oli sottaista puuhaa, kun on pitkät hiukset. Ei se mitään kestoväriä sitten ollutkaan, kestää vain 6-8 viikkoa. No, hyvä kun edes senkin ajan. Mä ainakin tykkään tästä väristä. KKMieskin näki mun uudet kutrit camin kautta, ei ainakaan tyrmännyt, kun kerroin ennen värjäystä, että tulee hiukka tummemmat kutrit. No, saipa ne muutamat inhoittavat valkoiset hiukset hetkeksi piiloon, ennenkuin taas kasvavat esille. On se ihme, kun tän ikäisenä jo tulee valkoisia hiuksia kuontaloon, en tykkää yhtään Parturissa pitäs kyllä käydä leikkuuttaan etuhiukset uuteen uskoon, saa nähä, milloin saan soitettua sinne.

On kyllä ollut mukava vapari, kun sain ne pihakalusteetkin varastosta jo pihaani. Yksi juttu mua kyllä harmittaa. Nimittäin, mulla on vieläkin täällä makkarin lattialla tuo joulukoristelaatikko, en ole saanut siivottua sille tilaa tuolta alakaapista. Sieltä pitäis nostaa valokuva-albumit yläkaappiin, ni tulis tilaa. No, jospa viikonloppuna tekis sen. Laiska kun on, ei voi heti tehdä