Viime yönä näin kyllä vallan outoa unta.

Asuin unessa vielä porukoiden luona ja oli talvi. Olin palaamassa jostain linja-autolla kotiin, kun kyytiin tuli kaksi nuoruuden ystävää, miespuolista ja he ovat veljekset. Olin siis nuoresta tytöstä lähtien ollut ihastunut tähän vanhempaan pojuun, salaa tietysti. No, tämä poju alkoi vikitellä linkassa ensin toista tyttöä, mutta eivät päässeet puusta pitkälle.

Sitten yhtäkkiä tämä poju huomasi minut. Olin hoikistunut huomattavasti viime näkemästään ja hän tuli luokseni juttelemaan. Sit olikin jo päälläni panemassa mua. Siis huh, mikä vauhti hänellä oli. Siinä unessa tunsin oikein, kun päästi sperman mun sisääni. Meni hetki ja hän oli taas panemassa mua! Siitä hänen veljensä tuli vähän mustasukkaiseksi ja alkoi vilkutella silmää merkittävästi mulle, että hänellä on jotain asiaa mulle.

Jäin linkasta pois. Muistan, kuinka ihana mustapunainen tiukka pitkä mekko mulla oli päällä ja kuinka hoikalta mä näytin. Mustat pitkät hiukset vyötärälle saakka hulmuten.

Unesta jäi hiukan outo maku, sillä niin todentuntuinen se akti siinä unessa oli! En ole koskaan aiemmin nähnyt tästä pojusta tällaista unta. Hänen veljestään kuitenkin olen unia enemmän nähnyt, sillä hänen kanssaan nuorempana olimme paremmat kaverit. Tämä, joka minua unessa nai, meni vuosi sitten naimisiin ja hänellä on pieni tyttökin jo oikeassa elämässä. En yhtään ymmärrä, mistä hän minun uneeni tuli ja noin vaikuttavalla tavalla vielä Enempikin olen miettinyt tätä nuorempaa veljestä, sillä hän oli yhteen aikaan kuin puuttuva isoveljeni. Olisi niin kivaa saada hänet takaisin mun elämääni, mutta en tiedä yhtään, missä hän menee, tai mitä hänelle kuuluu

Tänään on sitten vimppa työpäivä, alkaa parin tunnin päästä. Voi kun kello ois jo yks ja oisin päässyt jo töistä. Mä odotan sitä hetkeä kovasti! Onneksi meen töihin samaan aikaan, kun ekat kerholaiset tulee, ei ole sitä tunnin odotusaikaa alussa, vaan pääsee heti säpinään mukaan