Niin vain on eka työpäivä takanapäin tästäkin viikosta.

Mulla on tuolla kyökin puolella kalakeitto kiehumassa ja on niin hirrrrrrrrrrrrrrrrmuinen nälkä jo, että näköä haittaa. Aamulla söin kaurapuuroa, pari juustonäkkäriä ja teetä. Jos nyt ois kaapeissa herkkuja, ni uppois kyllä suuhun alta aikayksikön. Siis on niin hurjat mieliteot! Onneksi pystyin tuleen töistä suoraan kotiin, etten käynyt kaupassa. Mikä saavutus! Nyt yritän olla tän viikon erossa herkuista ja pysytellä vaan hedelmissä ja rahkassa. Mulla on nimittäin appelsiineja ja pari sitruunarahkaa jääkaapissa. Tykkään pitää hedelmiä jääkaapissa, sillä ne on kylminä paljon paremman makuisia, ainakin minun mielestäni.

Voi oispa se keitto jo valmista. Väsyttääkin, kun olen jo viiden jälkeen herännyt, vaikka kasiin meenkin töihin, koko viikon. Mulla vain on tapana, että pitää herätä hyvissä ajoin, että saan rauhassa käydä lukeen nettilehdet ja sit keitellä puurot ja teet oikein ajan kanssa. Sellainen kiva on mun aamuni 

Tein tuota kalakeittoa taas ison kattilallisen, että riittää koko viikoksi. Aika mitätön keitto se on, ku siinä on vain perunaa, porkkanaa ja kalaa ja suolaa, mutta tiedän, että se on hyvää!!!! Ja siihen vielä ruisleipää juuston ja laktoosittoman maidon kera, ni slurpsista!!!!