Nimittäin pari tuntia meni kivasti KKMiehen kanssa kivasti löpisten. Katsoin siinä samalla Areenasta viimeisintä Satuhäät-ohjelmaa. Puoli kasin jälkeen meseen tuli Komea Mies ja alkoi kysellä kuulumisia pitkästä aikaa. Kerroin, että ihan jees meininki on, niin alkoi udella, että olenko löytänyt miehen? Siinä vaiheessa mua alkoi itkettään ja sanoin, että olen ihastunut. Hän taas kysyi, että missä se asuu? Silloin mun oli pakko lähtee mesestä, sanomatta KKMiehelle, tai KMiehelle yhtään mitään, niin paljon mua alkoi itkettään ja ahdistaan se tilanne.

Reilu tunti meni illalla itkien, ennenkuin sain itseni rauhoittumaan. Surin sitä, että Komean Miehen kanssa olemme tunteneet pian kolme vuotta ja talvella hän sanoi minulle, että hän haluaa mun miehekseni. En vain tunne häntä kohtaan yhtään mitään Hän ei ole koskaan sytyttänyt minua niin, kuin tämä Karhean Komea Mies.

Taas mä vuodatan kyyneleitä täällä, kun kirjoitan tätä. Todella hienosti alkaa aamu!! Olisi pitänyt saada kerrotuksi KMiehelle eilen, etten ole kiinnostunut hänestä, mutta mua itkettää sen kertominen, ihan kuin pettäisin häntä. En osaa edes torjua, tai poistaa häntä mesestäni, kun sekin itkettää mua Miksi mun on niin vaikea luopua hänestä, vaikka en ole kiinnostunut hänestä??? Hän on niin seksikeskeinen, kaikki hänen juttunsa ovat seksiin liittyviä. Kun taas KKMiehen kanssa juttelemme ihan yleisiäkin asioita ja se tuntuu mukavalta.