Voi että, kuinka onnellinen olen, että huomenna on vimppa työpäivä!

Tänäänkin sain pestä legoja ja siinäkin hommassa meni pari tuntia, jonka jälkeen kädet oli ihan valkoiset ja sormet kurttuiset. Vieläkin sormet ovat aika hellinä siitä vedessä liottamisesta.

Olen siis tällä viikolla pessyt vauvalelut, dublolegot, rakennussarjan ja tavalliset pienet legot. Että kyllä on lorattu veden kanssa! Huokaisen siis helpotuksesta huomenna, kun kello herättää viimoisen kerran töihin. Menenkin vasta ysiin ja pääsen yhdeltä. Sit on kahden kuukauden projekti ohitse.

Kyllä mä olen vähän itkenytkin, että kun se nyt loppuu, mutta kyllä se huojentaa mua suuresti! Sit maanantaina onkin suuntana työkkäri, että mitähän sitten. Toivottavasti kesän saisin vain olla ja möllötellä. Kyllä mä jo vähän kaipaan niiden koulukirjojenkin pariin, kun olen nyt ollut neljä kuukautta erossa niistä.

Tekasinpa tuossa hetki sitten kolme lettusta, jotka söin vadelmahillon kera. Mä olen jotenkin turtunut tuohon kaupan vadelmahilloon, mutta kun ei oo ittetehtyäkään  Se siitä mun herkuttomasta elämästäni.

Mulla on muuten taas vasen korva lukossa tän flunssan takia. Toivon vain, ettei alkais särkee korvaa ja että aukeis ihan omia aikojaan ja mahdollisimman pian. En haluis sairastaa enää päivääkään, tää on niin ärsyttävää, niistämistä ja yskimistä