Mua ärsyttää todella paljon. Kympiltä pitää olla sossussa syynättävänä, että joskos sieltä ees pikkusen tippuis toimeentulotukea. Pitää viedä kaikki lippuset ja lappuset mukanaan.

Mua ärsyttää tää flunssa. Onneksi sentään sain yöni hyvin nukuttua, kiitos yskänlääkkeen ja duactin. Nyt vaan nenu jatkaa vuotamistaan ja välillä yskittää ja aivastuttaa.

Mua ärsyttää tämän päivän työtunnit. Pitää mennä kahteentoista töihin ja kait on lelujen pesua. Toin eilen ekaa kertaa töitä mukanani kotiin. Piti nimittäin torstain kirkkokoristelujen joutsenille värittää nokka ja silmät(meni puoli tuntia kallista vapaa-aikaani). Saa nähä, ehtiikö tänään niitä sitten liimaamaan lammikoihin.

Mua ärsyttää, kun tuli viime perjantaina reilu puoli tuntia ylitöitä ja tulevana perjantaina tulee taas saman verran, enkä saa niitä enää pois millään.

Mua ärsyttää, kun on vasta tiistai, miksi ei voi olla jo perjantai???

Mua ärsyttää miehet! KKMies näkyi olevan reilu tunti sitten mesessä, kun avasin mesen, niin heti hän lähti pois mesestä. Luuli kait, että alan jutella hänelle. Se ei ollut kyllä tarkoitusena lainkaan. Kävin vain tarkastamassa, että oliko mesen sähköpostiini tullut meilejä ja olihan siellä taas joku espanjalainen roskapostiviesti. en tiiä, mistä ne on oikein saanu mun meiliossan. Aina välillä tulee ihan ihme osotteista mesekutsujakin, jotka tietty estän.

Pitää mennä keittään puuroa, että jaksaa tän päivää. Heippa!