Ensimmäinen hurja työviikko takana ja hyvin meni. Eilen oli sitten vapaapäivä ja kyllä nautin siitä, vaikka asioilla pitikin käydä. Apteekista meinasin hakea lääkettäni, niin eukko sanoi, että ei täällä nyt ole tätä lääkettä, mutta halvempaa tuotetta kyllä löytyy. Sitten huomasi, että reseptissä lukee: ei lääkevaihtoa!. No tänään kahdentoista jälkeen kaipaamaani lääkettä pitäisi tulla apteekkiin. Toivottavasti en kauhean kauan joudu siellä odottamaan. Pitäisi tänään ehtiä myös kotopuoleen piipahtaan, kun ei tullut pääsiäisenä käytyä siellä.

Aurinko paistaa ja jotenkin niin vituttaa. Yö meni taas risaiseksi. Kahdentoista aikoihin Komea Mies alkoi viestitellä luuriin, olin jo unilla silloin. Sitä jatkui sitten yhteen saakka. Jätin luurin vielä auki, tyhmä minä, sillä se soi puoli viideltä ja tunnistin numeron, viiskasi loppuinen. Jokin aika sitten, oisko viikko ennen pääsiäistä tämä samainen heppu soitteli niin aamutuimaan, että sain käteni ihan kipeäksi koko viikonlopuksi. Nyt en edes vastannut soittoon, vaan suljin luurini, että saan nukuttua.

Mulle on tullut kauhian tärkeäksi se, että saan yöt nukuttua, muutoin seuraava päivä menee ihan pipariksi, sillä väsymys on hirvittävä. Pitää lähtee lämmittään ruokaa.