On niin metka tunne ollut koko päivän. Ihan kuin olisi perjantai. Heräsin taas neljältä ja kuudelta laitoin jo saunan lämpiään. Halusin aamusaunaan. Kyllähän se tuntui ihanalle!

Veljen perhe naapuritalosta kävi moikkaamassa ja olihan ihanaa nähdä ne vekkulit pikkumussukat. Tulevat kuulemma lauantaina virpomaan, josko minulla olisi jotain virpomispalkkaa 

Kävin sitten täydentämässä lähisiwasta ruokatarpeita. Pelkäsin, että riittääkö tililläni rahaa, kun tuntui, että kärryihin tuli hirmusesti tavaraa! No, ihmetys olikin suuri, kun summa oli luulutua pienempi! Kiva juttu, jäi rahaa tilille vielä pääsiäisen ajaksikin.

Niin, teinhän ennen kyläreissua veikkauksen sivuilla viking-loton, monivedon tän illan lätkäotteluista, ja vakion. Saas nähdä, tuleeko sieltä jotain. Täytyy toivoa parasta.

Aurinko paistaa niin komeesti ja mie vaan kökin sisällä. Täytyy käydä jo varastosta hakemassa tuoli tuonne partsille, että pääsee vaikka kahveelle sinne. Mut ai niin, enhän mä juo kahvia! hih hih. Ei ole oikein tehnyt edes mielikään.

Tein tuossa vihdoinkin synttäreilleni maustekakun, kun sattui sopivasti olla tarvittavat ainekset sitä varten. Ensin menasin, että ostan siwasta kaksi niitä valmiita maustekakkuja, mutta sitten päätinkin leipoa itse. Sain taikinaa kahteen tasapohjaiseen, leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Saa nähä, kuinka onnistuvat. Ovat justaan uunissa.