No, eilen se sitten alkoi justaan, kun olin päässyt katsomaan Kauniita ja Rohkeita, nimittäin tekstareiden tulo ja tulihan niitä kuvaviestejäkin. Ei siinä sitten tullut mitään lempparisarjani seuraamisesta, kun miehen viestit vei kyllä erävoiton. Sai kyllä minun pienen pääni ihan pyörälle niillä viesteillään ja kuvillaan Ihmetellä täytyy, mistä viris moinen innostus yhtäkkiä laittaa useita kymmeniä viestejä minulle? Olen ihan hämmentynyt!

Neljä tuntia ja reilu kuusikymmentä viestiä rikkaampana nukahdin kesken kaiken, herätäkseni yöllä yhden aikaan miettimään miestä ja hänen viestiensä sisältöä... Mies kun haluaisi kanssani sekstailla oikein kunnolla ja niin, että tulisin raskaaksi!!!! Mistä moinen innostus??? Emmehän ole tunteneet vasta, kuin viikon verran toisemme ja kerran jutelleet luurissa! Mitä tämä tämmöinen oikein on??? Ajatus kyllä kiehtoo minua, mutta kuitenkin järki sanoo, että stoppia tyttönen!

Varmaan tänä päivänä ei tule yhden ainuatakaan viestiä luuriini, vähän epäilen niin, kun eilen mies oli niin innokkaana laittelemaan viestejä. Minä laitoin hänelle yöllä yhden viestin, mutta en saanut siihen enää vastausta. Katsotaan, mitä tapahtuu. Hän saa metsästää minua, aion olla saaliina vaan