Ropisee..... Oikein kunnon kohinalla sataa vettä näin illasta, ihanaa  

Ollut taas pitkä päivä, kun mut herätettiin neljältä jo aamulla. Eräs soitti mulle ja menikin sitten puhelimessa neljä tuntia!!! Siis ajatella! Puhelut katkeili koko ajan ja aina vuorotellen soiteltiin. No hänhän ol entinen ihastus. Sitten kasilta, kun vihdoin pääsin hänestä eroon, niin huokaisin helpotuksesta.  Mua oli jo alkanu vituttaan sen känninen jorina, vaikka se alkuun tuntuikin aika veikeeltä jutella hänen kanssaan monen kuukauden jälkeen. Lopulta jäikin vain vittuuntunut olotila päälle keskustelusta. Ei kiitos enää uudestaan!

No, päivällä juttelin erään mieshenkilön kanssa, jonka kuulemma pitäisi muuttaa töihin tänne samalle paikkakunnalle. Hänen kanssaan oli sellaisia jänniä hiljaisia hetkiä keskustelussa. Tuntui aika veikeen jännältä. No, kun kertoi, ettei hänellä ole ajokorttia, niin eipä mua enää kiinnostakaan kyseinen mieshenkilö. Joten se siitä!

Tästä vähän myöhemmin luuriiini tuli viestiä komeelta nuorelta mieheltä, josta olen kertonut tässä blogissani joskus aiemminkin, että hän olisi minun ihannemieheni ruumillistuma! Siis Todella syötävän komea, mutta harmi vaan niin hurjan nuori! Yli 10 vuotta minua nuorempi! Eihän niin nuoren kanssa voi ajatella mitään vakavaa. No, hän sitten soitteli viestien perään ja kertoili, että hänen vanha hoitonsa oli ottanut häneen yhteyttä ja ehdottanut tapaamista. No, siinä luurissa vitsailinkin vanhojen muistojen verestämisestä, niin mies sanoi, ettei häntä kiinnosta, että hän kuulemma säästää itseään jollekin vanhemmalle naiselle... Siispä kenelle ja miksi kertoo minulle tuollaista??? Enpä ole sitten tuon puhelun jälkeen osannut ajatella mitään muuta, kuin tätä miestä ja että sitä, että hän nyt sitten tapaisikin tämän naisen seksin merkeissä. Ajatus siitä saa minut vallattoman surulliseksi ja osaksi mukana on selvää mustasukkaisuutta! En halua olla mustasukkainen tästä miehestä, kun ei meillä ole edes mitään suhdettakaan, mutta en mahda mitään tunteilleni. Kävin jo kyynelsilmin laittamassa miehelle meilin, ettei menis tapaamaan sitä naista.

Voi, miksi minun tunteeni ja ajatukseni piinaa minua näin???