Eilen kotiin tultuani avasin vihdoin luurini, joka oli ollut vajaa kaksi tuntia kiinni. Siihen oli tullut kuvaviesti mieheltä! Katselin sitä ja pohdin, että mitähän tekisin? Antaisinko olla, vai ottaisinko mieheen vielä yhteyttä? Uteliaisuus kuitenkin veipi voiton ja reilu tunnin kuluttua laitoin utelun miehen luuriin, että mitähän mun pitäisi tehdä hänen kanssaan? Sain vastauksena, että ei kait mitään, ei hän tiedä. Ota siitäkin nyt sitten selvää, mitä mies oikein haluaa tai meinaa? No, taas ilta kului lempisarjani osalta viestitellen, kait hiukan viikonlopun jäljiltä lämpenin taasen miehelle. Alkoi vain ketuttaa suureneva puhelinlasku, joten tulin koneelle ja pyysin miehen meseen juttelemaan.

Yhtäkkiä mua vaan alkoi rankasti ottaa nuppiin koko juttu ja aloin suorastaan vittuileen miehelle. Sainpa hänet sitten suuttumaan ja hän lähti mesestä ja minä jäin itkemään ja sulkemaan omaa konettani. Miks mun jutut menee aina näin, että tulee vitutus ja sitten päästelen suustani suuria sammakoita ja saan miehen suuttumaan? Miksi??? Enkö piru vie voi olla ihana ja rakastettava nainen, joka sanoo vain kauniita asioita ja on miehelle mielin kielin? Miksi pitää sössiä kaikki jutut???

Sänkyyn päästyäni laitoin miehen luuriin viestin ja odotin hetken aikaa vastusta, jota ei kuulunut. Meni jonkin aikaa ja viesti saapui luuriin. Luin sen ja en tiennyt, mitä ajatella. Ensin mies sanoo haluavansa minut, sitten toivoo, että löydän hyvän miehen ja sitten taas, että tehdään sitä ja sitä. Siis piru vie, onko hän lintu vai kala??? Mikä tää tällainen juttu oikein on???? En ymmärrä!!!

En ottanut mieheen enää yhteyksiä, antaa asian nyt olla. Katsotaan, mitä päivä tuo tullessaan.