Tässä aamukahvikupposen äärellä mietin tulevaa päivää. Parin tunnin päästä on aika oma sairaanhoitajalle, jossa pitää kertoa vähän kuulumisia, pitkästä aikaa. Viime kerrasta onkin aikaa ja ihmeesti olen pärjännyt, vaikken olekaan käynyt juttelemassa asioistani. Reilu kuukausihan sitten loppui ne pienryhmäkerrat, joten en ole ees vilkaissutkaan sen rakennuksen päälle sen jälkeen. Toisaalta on ollut ihanaakin, kun ei ole tarvinnut jauhaa asioitaan kenenkään kanssa, eikä ole ollut pakollisia menoja. En sitten vielä tiedä, menenkö sen juttelun jälkeen vielä käymään työkkärissäkin, kun on huomiselle laitettu uusimisaika. Saa nähdä, millaisilla fiiliksillä olen yhdentoista aikaan. Kovasti kyllä pähkäilyttää.

Eilen sitten illalla yritin miettiä näitä miesjuttujakin. Mulle kun kävi niin, että yksi mesekamu, miespuolinen tietysti, avautui ihmeesti lauantaina, kun meseteltiin. Ensin kertoi tulevista suunnitelmistaan ja sanoi, ettei hän halua mitään vakavaa, kun ei tiedä, että onko tulevaisuudessa edes Suomessa. No sit kuitenkin hän sanoi suoraan, että kuinkas olisi kunnon seurustelu? Löi kyllä minut ihan ällikällä! Enhän ole edes ajatellut niin  hänestä, vaikka välistä olenkin ollut ihastunut häneen. Tämä siis ei ole Komea Mies, eikä Ihana Mies, vaan kolmas tyyppi;Karhean komea Mies. Hänen kanssaan ollaan juteltu jopa laihdutuksistakin, hän itse nimittäin on dieetillä juuri. Siis todellakin ollaan juteltu varmaan tän muutaman viikon aikana enemmän, kuin Ihanan Miehen ja Komean Miehen kanssa pian kolmen vuoden aikana yhteensä!(olen siis tuntenu nämä pari heppua jo niin kauan).

Yhdessä hetkessä olin niin ihastunut ja tykästynyt siihen Ihanaan Mieheen, joka on minua reilu 10 vuotta nuorempi. Sitten tunteet laantui ja kuvaan astui Komea Mies, minua viitisen vuotta nuorempi, joka sanoi, että haluaa tulevaksi miehekseni ja nyt sitten tämä Karhean Komea Mies väläyttää sanan seurustelu, hän on minua 10 vuotta nuorempi. En osaa tehdä päätöstä!!!! Eilen minua alkoi jo ärsyttää tän Karhean komean Miehen jutut, en tiedä, mistä syystä. Ajattelinkin, että pitääkö vähän taas putsata meselistaa...

Miksi Naisen elämän pitää olla Niin vaikeaa??????