Sinnittelin eilisen päivän ilman kahvia. Aamun aloitin vain vitamiinijuomalla. Päivällä join kupillisen kaakaota. Sitten siirryinkin teehen, jota lipitin kolme isoa mukillista! En siis tyytynyt yhteen. No tottapa mä söin kaalisoppaakin siinä välissä. Iltasella sitten iski ruisleipähimo, kun olin ostanut aurinkokuivattua tomaattituorejuustoa ja paikallista hyvää ruisleipää ja siihen päälle vielä tuorekurkkua, ni NAMS!!!! Olipa muuten hyvää!

Eilen oli siis oikein herkkupäivä, sillä olin sortunut kaupasta ostaa pitkästä aikaa keksipussin. No eihän se säilynyt kaapissa avaamattomana tietenkään.

Eilenillalla tuli vain yksi viesti luuriini, kun aloin katsoa Kaunareita. Se oli nuorelta komealta kollilta. Enpä piruuttanikaan vastannut siihen, kun hän ei ilmoitellut lauantaipäivän jälkeen mitään itsestään. En kyllä ole enää hänestä kiinnostunut. Poistin jo tänä aamuna hänen numeronsakin luuristani.

Kun olin jo ollut pari tuntia nukkumassa, niin luuri alkoi soida. Katsoin soittajan nimen ja ihmettelin, miksi hän minulle soittaa siihen aikaan? Kello oli yli yhdentoista ja soittaja oli se mies, jolta en enää välttämättä halunnut soittoja.  En jaksanut vastata hänelle, siltikin olen tässä aamun tunteina pohtinut, että laittaisin hänelle pienen viestin.

Miksi minulla on näin monta ihastusta????? En oikein tiedä, kenestä olen kiinnostunut kaikkein eniten, kun kaikissa tahtoo olla piirteitä, joista en pidä. Kukaan näistä miehistä ei ole täydellinen. Miksi, oi miksi niin ei ole?????

Menen keittämään lisää vettä teetä varten.