Luuri on pysytellyt hiljaisena torstain jälkeen miehen osalta. Ei ole kuulunut yhtään mitään, eikä ole myöskään näkynyt mitään. Olen huokaissut helpotuksesta! Olikin jo sellaista pyöritystä viikolla, että luulin tukehtuvani! Ihana hiljaisuus ja ihana autuus, ei viestin viestiä, eikä soittoa. En ole kyllä itsekään laittanut hänelle viestiä. Olen ajatellut, että antaa nyt asian rauhassa muhia. Tiesin, että hänellä on viikonloppuna töitä, mutta en vieläkään tiedä, mitä töitä hän tekee, en viikolla uskaltautunut kysymään. Arka minä iski jälleen.

Eilen kävin kotopuolessa porukoiden luona viemässä äitylin läppärin takaisin, kun oli minulla testattavana, että pääseekö sillä lainkaan nettiin. No kyllähän sillä pääsi, kun asenteli internetasetuksia. Osasin sen täällä tehdä, mutta auta armias, kun yritin sitä porukoiden luona tehdä, niin enpä saanutkaan lisättyä liittymäjuttua sinne asetuksiin. Sitten sain vielä pöytäkoneenkin sekoamaa, että sillä ei päässyt pitkään aikaan nettiin. Arvatkaa vaan, oliko siinä neidillä niinsanotusti kusiset paikat, että nyt oon lopullisesti sekoittanut porukoiden arvokkaan pöytäkoneen. Tunsin, kuinka hikikarpalot pukkasivat otsalleni, kun yritin neuvoa äityliä tekemään yhtä ja toista, että koneella pääsisi jälleen nettiin. Ei mikään tuntunut auttavan. Sitten kuin salaman iskusta koneella taas pääsi nettiin ja huokasin helpotuksesta! Silloin päätin, etten ala kyllä ihan heti uudelleen räpeltään koneiden kanssa mitään, kun en ole mikään nörtti. Siltikin olen huomannut, että äiti soittaa aina minulle kyselläkseen apuja koneongelmissa, aika jännä juttu, vaikka olen huomannut, että pikkuveljeni on siinä asiassa paljon minua etevämpi. Minä taas soitan sitten pikkuveljelleni, jos minulla tulee ongelmia koneeni kanssa. No, viimeksi kuitenkin menin koneeni kanssa suoraan ostopaikalle ja asia selvisi siellä. Kyse oli silloin koneen tuulettimen putsauksesta, kun piti niin isoa mekkalaa.

Taidan sittenkin nauttia tästä pyhäpäivästä ihan kotona vaan, en jaksakaan lähteä lenkille. Laiska minä iski jälleen! No, onhan päivä vielä huomennakin Ei kun lukemaan eilen aloittamaani Himoshoppaajan sisko-kirjaa.