Tänään ei ole pahemmin kuulunut kenestäkään mitään. Eilinen olikin aika vilskettä. Joka kerta, kun menin sättiin, joku tuli juttusille siellä. Eilen aamulla mesettelin ensin perjantaisen mökkimiehen kanssa. Muuten mies on kyllä mukava, en vaan pidä hänen etunimestään En siis voi kuvitellakaan mitään mesettelyä vakavampaa hänen kanssaan. Perjantaisesta toisesta mesetuttavuudesta, jonka kanssa siis mesetin yhteentoista saakka illalla, en ole kuullut sen jälkeen yhtään mitään. Häntä ei ole mesessä näkynyt.

No, eilen päivällä juttelin sätissä yli 10 vuotta nuoremman miehen kanssa, jonka kanssa syksyllä oli pientä sutinaa. No siitähän jatkettiin ihan luuriin saakka ja luurissa juteltiin parikin kertaa ja laiteltiin parit viestit.

Iltapäivällä laitoin Komealle Miehelle synttärionnittelut tekstarina, mutta hiljaista oli siltäkin osalta. Myöhemmin illalla eksyin taas yksinäisyyttäni karistamaan sättiin ja juttusille tuli Karhean Komea Mies, jonka olin jo jokin aika sitten toistamiseen poistanut mesestä. Hän kyseli alkuun, että muistanko häntä ja tottapa minä hänet muistan, olinhan ihastunut häneen jokin aika sitten. No sitten sallin taas hänen osoitteensa mesessä ja loppuilta juteltiinkin siellä mukavia ja camiteltiin. Siis voi että hän on Komea Uros! Ja uskaltaa vielä epäillä sitä! Siis mitkä silmät ja kroppa! Mä siis menin ja ihastuin häneen uudestaan! En mahtanut mitään, hän vain saa minut värisemään!

Tänään on siis ollut hiljaista. Olin sätissä ja eipä pahemmin ollut tuttuja liikenteessä, eli seurailin juttuja vain taustalta.

Lähdin sängylle kirjan seuraan ja ajatukset lenteli Karhean Komeaan Mieheen ja eiliseen mesettelyyn. Tuli ihana tunne No siitä sitten siirryin olohuoneeseen katselemaan auringonlaskua ja haaveilin taas siellä. Äsken, kun tulin käväseen koneella, Niin Karhean Komea Mies oli laittanut mesessä viestiä, mutta lähtenyt sitten oflineen. Vastasin hänelle ja hiljaista on