Se tapahtui tänään, vaikka ensin sovimme, että vasta huomenna, tai siis minä halusin niin. Kuitenkin rohkaistuin antamaan numeroni mesessä ja hetki meni ja mies soitti. Kuinka ihanalle tuntui kuulla hänen äänensä, niin ihanan pehmeä ja miehekäs. Puhelu ei ollut kovinkaan pitkä, mutta sitäkin merkityksellinen, ainakin minulle. Se ei loppunut kesken ja siitä olen iloinen. Sain siinä samalla hänenkin numeronsa, jonka talletin luuriini.

Nyt, joitakin tunteja puhelun jälkeen on ihmeellinen olo, rauhallinen tunne. On varmuus sydämessä, että mies onkin olemassa ja hänellä on mitä ihanin ääni. Se puhelu leikkasi lopultakin kaikki toiset miehet elämästäni pois ja mua itkettää ja pelottaa. En ymmärrä, miksi suren ihastusten perään. Olen niin kauan ollut vihainen ja nyt en osaa muuta kuin itkeä Olen itkenyt menneitä tapahtumia; kevättä 2005 ja 2007, ne vuodet kouraisee vieläkin syvältä sisimmästäni. Milloin mä olen ehjä taas???? Tämä päivä on ollut vaikea ja ihana. Haluaisin itkeä oikein ääneen, mutta sitten naapurit kuulee

Eilen vein ryhmämme vetäjälle hänen edellisellä kerralla mainitsemansa lapsuudenajan kirjan, satuin löytämään sen huutonetistä. Kyllähän tämä nainen oli otettu kirjasta ja halasikin minua siitä hyvästä. Olin hämmentynyt halauksesta, mutta tuntui hyvälle tuottaa aitoa iloa toiselle. Kerroin eilen, että olin kertaalleen lukenut kirjan, että tiesin tarinan juonen, siltikään tarina ei avautunut minulle niin, kuin tälle naishenkilölle. Tänään sitten justaan äsken kävin sähköpostissa ja tältä naiselta oli tullut meili, jossa hän vieläkin kiitteli kirjasta. Kyllä mä tiedän tunteen, kun saa käsiinsä jotain, joka on kuulunut lapsuuteen. Minullakin on samaan kirjasarjaan kuuluvat kolme kirjaa, joita olen lukenut lapsena ja kuinka nostalgisia muistoja nämä kyseiset kirjat mieleeni tuovatkaan. Ne ovat rakkaimpia kirjoja minulle. Niin, tämä kyseinen nainen sanoi minua enkeliksi, kun olin hankkinut hänelle rakkaan kirjasen, enkä ottanut siitä mitään maksua. Ei se kovin montaa euroa minulle maksanut. Kuitenkin tällä tavalla haluan osoittaa kiitokseni tämän ryhmämme vetäjälle, että hän on jaksanut kannustaa harrastuksessamme minua muiden joukossa.

Kovin on ollut tapahtumarikas Naistenpäivä