Nimittäin Ihanan Miehen ja minun ystävyydessä. Enää en halua haikailla hänen perään, vaikka eräs radiossa aamutuimaan soinut biisi saikin kyyneleet silmiini häntä muistellessani. Eilen hetken aikaa vielä mesetettiin ja laitettiin piste sille jutulle.

Vauvakuumeisesta miehestä ei eilenkään kuulunut mitään, joten menin sitten sättiin kattelemaan juttuja.

Tapahtui se, mitä olin jo joitakin hetkiä aiemmin odotellut. Nimittäin sätissä jo jonkin aikaa pyörinyt nimimerkin takana oleva Mies vihdoin huomioi minut ja tuli juttusilleni. Siitä kehkeytyikin pitkästi tarinaa ja siirryimme mesen puolelle. Mainitsinkin hänelle, että ei hän ole aiemmin huomioinut minua ja hän tokaisi, että on kulkenut silmät kiinni Voi että miten luontevalta keskustelu hänen kanssaan tuntui. Oli kiva paasata kaiken maailman asioista! Mesettelimme melkein yhteentoista saakka ja sitten oli pakko luovuttaa, kun iltaunisena minua väsytti jo kovasti, vaikka olikin perjantai-ilta. Tähän Mieheen haluan tutustua kyllä paremmin!

Yöllä näin unessakin tämän uuden tuttavuuden

Tiedän, että ei ole hyväksi poukkoilla miehestä toiseen, mutta minkäs teet, kun tulevat juttusille sätissä. Olen jo pitkään toivonut Miestä, joka laannuttaisi tätä sätissä poukkoilua, mutta sellaista ei vaan ole tullut vastaani, ei vielä eiliseen mennessä. Ei edes se vauvakuumeinen mies ollut sellainen. En edes tiedä, minkä näköinen hän on kasvoiltaan, joten sellaista kutkuttavaa tunnetta hänestä en saanut.

Tästä uudesta mesetuttavuudesta olen nähnyt kasvokuvankin ja täytyy sanoa, että hän on aikas tavalla unelmamieheni näköinen. Hän on pitkä, päälle 180 cm ja sellainen tumma ja nallekarhumainen. Sellainen, jonka kainaloon haluan Sekin on ihanaa, että hän ei seuraa formuloita, mutta kiekosta tykkää ja lueskelee kirjallisuutta, eli kirjat eivät ole hänelle kauhistus. Ja pilkettä silmäkulmassakin hänellä tuntuu olevan Huoh.... Täytyy nyt vain toivoa, että tämä tarina on onnellisten tähtien alla syntynyt