Tuli taas viestejä mieheltä ja muutama kuvakin. Viimeisin kuva sai minut soittamaan miehelle. Taaskaan puhelu ei kestänyt kovin kauaa, muutaman minuutin vain, mutta jotenkin jäi sellainen tunne, että juttu ei oikein luista hänen kanssaan. Hän ei paljoa puhunut sen puhelun aikana Oli varmaan yllättynyt, kun soitin hänelle. Mä olen niin kyllästynyt viestien naputteluun ja siihen, että luurilasku kasvaa. Ennen aina kaikissa jutuissa se olen ollut minä, joka on innokkaasti tekstaillut, nyt haluaisin vain jutella ja kuulla miehen ihanaa ääntä. Tuntuu, kuin kaikki oisi kääntynyt päälaelleen!

Illalla sitten telsua kattellessani piruuttani laitoin hänelle viestin, kun luuri oli ollut puoli päivää mykkänä sen puhelun  jälkeen ja siitäkös mies innostui. Taas sateli viestejä ja minä vain ajattelin tulevaa luurilaskuani. Tuloni pienennevät tämän kevään aikana, joten silläkin ajattelen kaikkia laskujani.

Ennen unille menoa sain pari viestiä, joita en ihan heti luuristani hävitä. Mies sanoi ensimmäisen kerran minua kullaksi ja muruksi. Sitten perään hän uteli minulta, että olenko rakastunut? Hetken mietin asiaa ja vastasin, etten tiedä, en ehkä vielä. Kysyin samaa häneltä ja sain vastaukseksi, että en kait. Siis jotainhan on pakko olla ilmassa, kun mies sanoo kullaksi ja muruksi. Viesti, jossa luki kulta-sana, sai minut kyyneliin ja vuolaisiin sellaisiin. Ei kukaan pitkään aikaan ole sanonut minulle sitä sanaa!

Minulla on ollut niin monta pientä ihastusta jo tälle vuodelle, että en ihan äkkiä saa kyllä sydäntäni lämpenemään rakastumis-asteelle tähän mieheen. Vieläkin toisinaan mieleen tulee ihana mies ja komea mies ja minua alkaa itkettään, kuinka poistin heidät elämästäni. En ole kumpaisestakaan kuullut mitään, ehkä hyvä niin.

Voi kunpa tämä maaliskuu loppuisi jo pian! Tämä on minulle aina ollut pahin kuukausi Nytkin alkoi itkettään taas