Kyllä oli jännä Leijonien matsi Tsekkiä vastaan. Ehin katsoa sitä toisen erän loppupuolelta lähtien ja silloin tilanne oli tuskastuttavat 0-0. Toisessa erässä Leijonat alkoivat murjoa Tsekkiä ja tekivät ne kauan kaivatut kaksi maalia. Siltikin jännäsin ihan loppuun saakka, jotta iskeekö Tsekki vielä vastamaaleja, mutta eipä saaneet mitään aikaiseksi, onneksi!

Kun heräsin kuudelta, olin todella vittuuntunut, sillä yöllä mun luuri piippaili viestejä tässäkin blogissani mainitsemaltani mieheltä. Olin jo ihan varma, että minun viimeisin meseviestini hänelle karkoittaa hänet pois elämästäni ja jonkin aikaa menikin hiljaisuudessa, kunnes hän alkoi kollikissan lailla mouruamaan viime yönä. Ei auta se, että ei vastaa viesteihin, eikä auta sekään, että laittaa vittuiluviestejä hänelle. Hän aina tietyn väliajan ja hiljaisuuden jälkeen ottaa yhteyttä minuun. Hän on kyllä komea mies ja minua vain viitisen vuotta nuorempi ja sanottakoon, että hänestä tulisi kyllä varmaan ihana isä lapsille. Jokin kuitenkin hänessä suututtaa minua, tai siis hänen viesteissään. Ne kun ovat aina jotain seksiin liittyviä. Ja mua suuresti suututtaa, että hän laittelee sellaisia viestejä minulle. Voisi joskus ees kysellä, että mitä minulle kuuluu ja olla kiinnostunut minusta, mutta ei.

Mua itkettää taas, on jo toinen kerta tälle aamulle. Olen viime päivinä muutenkin itkenyt taas usein. En tiedä, mistä tämä johtuu, olenko masentunut vai onko nämä niitä naistenvaivoja. Mistä niitäkään erottelemaan, kun kuitenkin on itsellä taipumusta masennukseen.

Eilen oli kyllä ihana iltapäivä ja ilta. Ensin olin lumitöissä ja kyllä hitto soikoon otti koville! Piti vähän väliä puuskuttaa ja lepuuttaa selkää. Teki kyllä toisaalta todella hyvää ja toisaalta taas teki todella kipeetä. Tän siitä saa, ku ei pahemmin liiku näillä pakkaskeleillä ja on muutenkin tällainen, kuin minä. Kuitenkin olin tyytyväinen, kun sain urakan valmiiksi. No, myöhemmin illalla, auton lämmettyä lähdin kirjastolle, sillä siellä minua odotti varattuna kaksi kauan havittelemmani opusta. Päivällä olin justaan saanut loppuun luettua sen himoshoppaaja  vierailla mailla-kirjan. Sain siis sille jatkoa ja yhden Katajamäki-sarjan opuksen.Tietysti minun piti jo heti aloittaa lukemaan himoshoppaajan ratkaisevaa askelta. Nyt olen jo lukenut muutamat luvut ja olen kohdassa, että Becky pääsi kihloihin hyvän ystävänsä Suzien häissä. Suzie heitti hänelle morsiuskimpun, jossa oli hänelle osoitettu kirjekuori ja sieltä paljastui sormus! Oi, miten ihana tyyli kosia!!!

Ja ei kun opuksen pariin