Voi kuinka mua on pistänyt eilisestä lähtien mietityttämään sen Komean Miehen mesessä laittama pieni Moi-sana. Olin jo taas varma, etten hänestä enää kuule mitään, kun silloin yölliseen viestiin laitoin niin tiukkasanaisen vastauksen. Silloin yöllä hän kyllä hiljeni sen minun viestini jälkeen, mutta sitten tämä pieni sana mesessä. Miksi??? Hän oli jo ehtinyt lähteä mesestä, kun minä tulin koneelle ja näin hänen viestinsä. Minulla oli siis kone päällä, mutta olin merkinnyt itseni mesessä poissaolevaksi, kun olin olkkarissa kirjan parissa.

Miksi tämä pieni sana on saanut minut niin ihmettelemään? Miksi asia vaivaa minua niin paljon? Miksi edes mietin koko miestä? Olenko sittenkin vielä ihastunut häneen? Onko minulla tunteita tätä miestä kohtaan? Onko tämä sittenkin se mies, jonka minä haluan elämääni?

Viime yönä taas unessani reissasin, tällä kertaa ysiluokan päättäjäisistä linja-autolla kotiin ja olin raskaana, taas kerran! Miksi näen unta, että odotan vauvaa? Miksi unissani veljet ovat vielä pieniä lapsia, vaikka todellisuudessa he ovat jo aikuisia miehiä? Miksi näen heidät unissani lapsina? Miksi minulla on näin surullinen olo? Miksi ei kyynelvirrat jo ehdy? Miksi pitää näin paljon itkeä???? Miksi en saa sitä Yhtä Miestä elämääni, jota rakastan ja joka rakastaa minua? Miksi minun pieni pääni on näin sekaisin yhdestä pienestä sanasta??? Moi.