Olen yrittänyt pohtia kysymykseeni vastausta, kun kysymyksenä on: Mitä mä teen miesten suhteen??? Mä haluaisin jo seurustella ihan oikeasti ja kunnolla ihanan miehen kanssa. Jostain kumman syystä mitään kunnollista seurustelua ei ole syntynyt, vaikka tuttavapiiriini kuuluukiin muutama miesimmeinen.

On kaveriystävä, jonka kanssa joskus keskustellaan henkeviä, sillä hän on uskovainen ja ne asiat jollain tapaa kiinnostaa myös minuakin. Viimeksi häneltä tuli kiitosviesti, kun olin laittanut hänelle nettikortin, ihan vain ystävyyden nimissä. No, hänpä lähestyi minua sellaiselle viestillä, että sain sellaisen kuvan, että hän on hiukan ihastunut minuun... No, en ole uskaltanut vastata hänen viestiinsä. Ei minulla ole häntä kohtaan sellaisia lämpimiä tunteita, pidän hänestä vain kaverina. 

On eräs nuorehko mieshenkilö, joka on vallan mukavan näköinen ja pitkä yksilö ja jotenkin olen häneen ihastunut. Hän vaan asuu minun mielestäni liian kaukana. Häneltä aina silloin tällöin saan sähköpostia ja olemme jutelleet luurissakin. Olin hänet jo jokin aika sitten unohtaa, kunnes hän tuli vastaani eräällä palstalla. Hänenlaisensa miehen toivoisin saavani miehekseni.

On sitten se mieshenkilö, josta jo aiemmin kerroin, että olen häneen vähän ihastunut. No, nyt on tunteet lopahtaneet ja lauantaina suutuspäissäni laitoin hänelle viestiä, en ollut kuullut hänestä viikkoon mitään, että Naisrikasta jatkoa! Kyllä on ollut hiljaista sen jälkeen.

Sitten on tämä heppunen, joka viime yönä herätti minut. No nyt hän on sitten samaan aikaan mesessä ja aina välillä laittelemme viestejä. En todellakaan tiedä, mitä häntä kohtaan tunnen. Voisin häneen ihastua ja tykästyä ja samalla mä vihaan häntä. Olemme tunteneet jo yli kaksi vuotta, enkä ole nähnyt häntä vielä kertaakaan livenä, mitä nyt camin kautta mesessä. Luurissakin olemme jutelleet. No nyt hän tänään kertoi, että hänellä on ensi viikolla lomaa, että voisi tulla luokseni. En oikein usko, että sekään toteutuu. Mulla on sellainen tunne, että siitä jutusta ei koskaan tule lasta eikä paskaakaan. Hän on minua vajaa viisi vuotta nuorempi ja näistä miehistä se varteenotettavin seurustelukumppani. Komeakin hän on. Nyt hän lähti mesestä, huh huh. Saan rauhassa miettiä häntä.

Nämä miehet siis sekoittavat ajatuksiani vuorotellen ja minä kun haluan vain sen yhden ja ainoan rakkaan Miehen. Mitä siis pitäisi tehdä???