Olen taas hereillä ollut jo kaksi tuntia, eli heräsin ennen neljää. Mua kyllä ihmetyttää, että miksi en saa nukuttua yhtään myöhempään? Ois kiva herätä vasta jotain seiskalta, mutta ei niin ei.

Uni oli taas merkillinen. Olin raskaana ja kotopuolessa ja sit vanhempi veli ja hänen vaimonsa tekivät kanssa raskaustestin. Olimme viettämässä äitienpäivää. No, kaksi viivaahan siihen ilmaantui. Tuli vieraita taloon ja se tikku pyöri vähän siellä sun täällä ja yksi vieraista huomasi neuvolakortin vieressäni sohvalla. Sanoin, että se on minun, että olen raskaana. No, nimi paljastui, että kortti olikin veljen vaimon ja näin paljastui, että hänkin on raskaana. Tästäkös vieras suuttui kovin ja alkoi itse täyttää neuvolakorttiin jotain äitienpäiväkahvikesteistä.

Mitähän tämäkin uni oikein tarkoittaa????

Eilisilta oli kyllä ihanaa, voi hitsi vie. Ihanan Miehen kanssa juttelimme hetken mesessä ja hän sanoi, että alkaa siivoamaan. No, minäkin ajattelin, että otanpa imurin ja imuroin kämppäni. Molemmilla oli mese auki, joten saatoimme laitella aina välistä viestiä sen kautta. Ihan alkoi tuntua siltä, että meillä on tässä nyt suhde aluillaan. Ihana Mies ilmoitti jopa, että hän lähtee käymään kaupassa ja jätti vieläkin mesensä auki minua varten. Meinasin viskata matotkin pihalle, mutta jostain kumman syystä en sitä tehnytkään, vaan imuroimisen jälkeen aloin haaveilla tästä Ihanasta Miehestä.. Oih ja voih...

Vielä myöhemmin iltasella jatkoimme mesessä juttelua ja camittelimmekin. Oli ihanaa nähdä ihastuksen kohde, hän sai minut jopa ujostelemaan Voi kuinka aloinkaan kaivata hänen vierelleen... Vieläkin hymyilyttää, mitä juttelimme iltapäivän ja illan mittaan Hän todellakin sai mieleni piristymään.

Katselin tuossa subin sivustolta eilisen Martina ja Esko vauvakuumetta jakson Haikaranpesä. Siinä heidän Victoria tyttärensä vihdoin syntyi 36 tunnin urakan jälkeen isänpäivän aamuna vähän ennen puoli kuutta. Voi että mulle iski vauvakuume...