Enpä ole aikoihin käynyt kirjoittamassa tänne mitään. Eipä niin maatamullistavaa ole elämässäni tapahtunutkaan.

Aloitin huhtikuussa, siis hippusta vajaat kolme kuukautta sitten lukio-opinnot täällä netissä. Kirjat olen jo saanut melko hyvin hankituksi, käytettyinä ne ostin netistä. Ihan hyväkuntoisia kirjoja ovat, joten mikäs niitä on lukiessa.

Ensimmäiset kurssitkin on jo suoritettuna, joten on oikein hyvä alku jo, vaikkei numeroilla pääsekään hurraamaan, mitä nyt viimesin kurssi toi hyvän arvostelun ja se lämmitti kyllä suuresti mieltäni :)

Eilen ruokapuolella tuolla naapuripitäjän ostosparatiisissa kohtasin hedelmäosastolla nuoruuden ihastukseni. Oli aika hämmentävä kokemus, sillä olin justaan menossa punnitsemaan avocadopussillista ja odotin sille puntarille vuoroani, kun mua ennen oli joku mies. En katsonut siihen mieheen, kun hän kääntyi puntarilta minuunpäin. Ihmettelin, että mitä hän oikein tuijjottaa minua, mä katsoin hänen ohitseen siihen puntariin ja mietin sen avocadon punnitusnumeroa. Se hetki tuntui ikuisuudelta ja sitten tuo mies sanoi "Päivää" ja katsoi edelleen minua. Sitten katsahdin häneen ja tunnistin hänet heti mieheksi, jonka kanssa olin myös laitellut melkein pari vuotta sitten sähköpostiakin. Hän oli edelleen yhtä komea, kuin silloin 12 vuotta sitten, kun häneen ihastuin. Sanoin hänelle "Moi" ja hymyilin :) Sitten hän lähti, enkä nähnyt häntä enää. Hymyily ei tahtonut lakata ollenkaan, kun Mies oli sanonut minulle päivää ja katsonut pitkään :) Mulla kun ei ole tapana tuijotella ihmisten kasvoja, niin silläkin tuo tapahtuma tuntui niin hämmentävältä.

Onhan mulla seurustelun yritystä erään, itseäni muutaman vuoden vanhemman miehen kanssa jo muutama hetki. On vain alusta saakka ollut sellainen on-off-suhde. Ei siis ole oikein päässyt kunnolla vielä käyntiin koko juttu ja sekös harmittaa suunnattomasti. No, katsotaan, mitä tämä kesä vielä tuo tullessaan :)